Osijek
ADVENTSKI PROGRAM

Ukrašavanje božićnog drvca na dravskoj vodenici
Objavljeno 6. prosinca, 2018.
Eko udruga Vodenica, uz potporu Lions cluba Gea iz Osijeka, već tradicionalno organizira i ove godine ukrašavanje osammetarskog božićnog drvca koje će plutati na rijeci Dravi, pokraj vodenice tijekom cijelog mjeseca prosinca, pa sve do sveta Tri kralja, 6. siječnja, 2019. godine.


Osim ukrašavanja božićnog drvca, na vodenici će se održati i prigodni adventski program i to u četvrtak (6. prosinca), s početkom u 17 sati. "Družeći se uz čaj i kuhano vino, kruha masti i paprike, te uz kolačiće, posijat ćemo žito", poručuju iz Eko udruge Vodenica. Valerija Kondža, predsjednica Lions cluba Gea, svečano će upaliti lampice, a na blagdan svetoga Nikole, zaštitnika mlinara i pekara, građane Osijeka, domaćin, odnosno vodeničar će podsjetiti na povijest mlinova na rijeci Dravi. Kao i do sada, ulaz na ovaj događaj je besplatan za sve zainteresirane građane, stoga se pozivaju da dođu u što većem broju kako bi svojom nazočnošću uveličali ovaj događaj.
Zainteresirani građani sve dodatne informacije mogu dobiti na broj mobilnog telefona Eko udruge Vodenica 092/2262910. Mr.M.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike