Osijek
U GRADSKOJ ČETVRTI GORNJI GRAD

Podijeljeno 125 satova “Watch Centra” djeci slabijeg imovinskog stanja
Objavljeno 19. studenog, 2018.
U prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1, u subotu je u organizaciji Humanitarne udruge Rijeka ljubavi bila velika podjela satova tvrtke "Watch Centar" iz Zagreba.

Riječ je o 125 satova koje su dobila djeca slabijeg imovinskog stanja. "Za humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi, kao i našu najdražu i najmlađu populaciju, bio je to najljepši dan, dan veselja i suza radosnica, jer se ostvario san 125 djece, a nekima je to i prekrasan rođendanski poklon. Humanitarna udruga Rijeka ljubavi podržava natalitet i prigodno je nagradila gospođu Gordanu Ivanović, našu "najmamu", ponos Hrvatske, majku desetero djece, kao i gospođu Manuelu Glogoški, mladu trudnicu i majku četvero djece", istaknula je prigodno Štefica Čučak, predsjednica Rijeke ljubavi.

Cijeli događaj uljepšala je plesna skupina "Shine" svojim programom pod vodstvom gospođe Mire Sekereš. U dvorani Gradske četvrti Gornji grad osjećala se igra srca, poštovanje prema donatoru i ostvaren je dugotrajni san.

- Neizmjerno smo zahvalni gospodinu Slobodanu Gačiću jer je ovom izuzetno vrijednom donacijom unio veliku radost i veselje u obitelji u socijalnoj potrebi. Veliko hvala na humanosti i plemenitosti tvrtke "Watch Centar" iz Zagreba, uz želju da ostvari izuzetno dobre poslovne rezultate - rekla je Čučak. I.A.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike