Osijek
POSLIJEPODNE UZ ČAJ U HOTELU OSIJEK

Poduzetnici o svojim pozitivnim iskustvima
Objavljeno 17. studenog, 2018.
“Kako pozitivno utjecati na sustav oko nas?”, ili kako živjeti i djelovati u današnjem sustavu mimo sustava, tema je radionice i poslijepodnevnog druženja uz čaj u hotelu Osijek, koje će biti održano u utorak (20. studenoga), u vremenu od 17.30 do 20 sati.

Riječ je o događanju u organizaciji Lotusmedia i jedine NLP trenerice u Slavoniji, univ. spec. oec. Mare Majstorović, promotorice izvrsnosti i pozitivnih vrijednosti koja ovaj put u Osijeku na razmjenu iskustava uz čaj dovodi i modelira uspješne poslovne ljude s ovog područja. Tako će na ovom „afterwork druženju” svoja iskustva i pozitivne primjere podijeliti Ivan Lozančić iz Gauss Developmenta, Zoran Radovančević iz Escapea, ali i Hrvoje Merki iz Rotary kluba J. J. Strossmayer, slavonski farmer i poduzetnik Tvrtko Gačić, Osječanin australskog iskustva Damir Dragičević i blogerica Jelena Kuzmić. U okviru druženja bit će održana i promocija knjige o sirovoj prehrani Mihaele Brijak Devescovi iz Zagreba te “Pozitivnog planera za vidljiv rezultat”.

- Cilj ovog događanja kojeg sponzorira tvrtka Salonize i Natalija Zastavnik Crnički, davanje je primjera dobre prakse o tome kako se može uspjeti i okrenuti priču s negative u Slavoniji na pozitivu. Ljudi, kada vide kako netko radi, mogu doći do vlastitih resursa i povesti se pozitivnim primjerom - objašnjava Majstorović.

Zbog ograničenog broja polaznika obvezna je prijava na broj telefona 032 334-443, ili mail: info@lotusmedia.hr
N. Z. Eberhard
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike