Osijek
OD 30. STUDENOGA DO KRAJA PROSINCA

Advent 2018. na trima lokacijama: Središnji program u Parku kralja Petra Krešimira IV.
Objavljeno 16. studenog, 2018.
Advent u Osijeku ove će se godine, prema odluci Turističke zajednice, održati na jednoj središnjoj lokaciji i dvjema mikrolokacijama, oglasio se priopćenjem Grad Osijek dva tjedna uoči manifestacije koja počinje 30. studenoga, a trajat će do kraja prosinca.

"Kao središnja lokacija prihvaćen je Park kralja Petra Krešimira IV., u organizaciji poslovnog subjekta 4B1 j.d.o.o. Predložena je ponuda cjelovito argumentirala sve ključne dimenzije organizacije, od programa za sve uzraste do organizacijskih kapaciteta, s obzirom na to da tim organizatora okuplja organizatore/izvršitelje svih ranijih manifestacija Adventa u Osijeku. Programski se naslanja i na novo, najveće klizalište u regiji, od 1500 četvornih metara, po uzoru na europske gradove, ali i na dobro prihvaćen koncept brenda Feel Good Weekend, koji se održao na istoj lokaciji. Za mikrolokacije odabrani su Trg Svetog Trojstva u Tvrđi u organizaciji Auto Kluba Slavonija Osijek, te Ribarska ulica u organizaciji tvrtke Havić j.d.o.o. Mikrolokacije sadržajem i ponudom nadopunit će ukupnu manifestaciju i zaokružiti priču Advent u Osijeku 2018.", stoji u priopćenju.

"U sjaju lampica, u šetnji šetnicama, pronaći ćete najveći božićni sajam, kao i najveće klizalište u regiji, kupolu u kojoj će na Adventu mjesto za sebe moći pronaći i najzimogrozniji. Bit će tu i šarene kućice s gastronomskom ponudom i toplim vinom i velika pozornica s više od 20 vrhunskih koncerata, gdje nas već prvih dana Adventa čekaju koncert Vatre, dar Grada Osječanima u povodu Dana grada Osijeka. Doći će nam i Belfast food, Gustafi, Scifidelity Orchestra i drugi te lokalni DJ-evi, rock i zabavni bendovi iz šire regije te koncerti duhovne glazbe nedjeljom. Čekaju nas i dječji programi, predstave, radionice i igraonice, skulpture u ledu, natjecanja, kao i veliki gastro show", priopćili su organizatori središnjeg programa Adventa. Bit će tu i četiri tematska Feel Good Weekenda, koji počinju Bijelo-plavom pričom.

- Sve što su građani naviknuli imati na Adventu, imat će i ove godine, u raskošnom ambijentu parka i kombinaciji s velikim klizalištem, vjerojatno najvećem u Hrvatskoj - rekao nam je Ivan Kristijan Majić, programski konzultant središnjeg Adventa. Iz Grada pozivaju sugrađane da pridonesu pozitivnoj energiji druženjima, posjetima te uređenjem svojih okućnica i izloga.
J. Pejaković
Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike