Osijek
SKUPŠTINA RADIOKLUBA JOSIPOVAC

Iznimni rezultati na brojnim natjecanjima
Objavljeno 7. kolovoza, 2018.
U Hrvatskom domu Josipovac proteklog je vikenda održana 25. skupština Radiokluba Josipovac. Skupštinu je vodio predsjednik kluba Pero Čokljat u nazočnosti Mirka Sabađije, likvidatora. Verifikacijsko povjerenstvo činili su tajnik Marin Brdar i Slavko Grubišić, a zapisnik je vodio Marko Dubravac uz ovjerovitelje zapisnika, Ivana Martana i Marka Perkovića.
Radioklub je osnovan 1974. i ima 24 člana. Tijekom Domovinskom rata klub je dao svoj vrijedan doprinos kroz sustav radioveze. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu i financijska izvješća za 2017. te financijski plan i plan rada za 2018. U planu je organizacija tečaja za radioamatere p-razreda, a klub u kontinuitetu ostvaruje iznimne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima unatoč skromnim financijskim sredstvima, te su otvoreni za suradnju s ostalim radioamaterskim klubovima.
Članovi Radiokluba sudjelovali su u natjecateljskoj ekipi pozivne oznake 9A0HQ, oznake Hrvatskog radioamaterskog saveza koja je u 2017. osvojila odlično 7. mjesto u svijetu, a promiče tehničku kulturu, edukaciju mladih, izmjenu stručnih iskustava i poticanje natjecateljskog duha. I.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike