Regija
OBRANILI NASLOV

Piciganci opet prvaci Panonije u piciginu
Objavljeno 11. srpnja, 2018.
BISTRINCI

Na bistrinačkoj plaži pokraj Belišća proteklog je vikenda održan 2. Bistrigin – Prvenstvo Panonije u piciginu uz Beach Party.

Na turnir se prijavilo osam ekipa iz Bistrinaca, Belišća i Valpova, ali prvi put i jedna muško-ženska ekipa s igrači(ca)ma iz Splita, Šibenika, Zagreba, Jastrebarskog i Osijeka. Sudačka trojka ocjenjivala je atraktivnost, tehniku i izdržljivost igrača kroz broj dodavanja loptice, intenzitet igre, ekstra poteze te opći dojam.

Ekipa Piciganci iz Bistrinaca u sastavu Matija Alošinac, Nikola Abramić, Slobodan Mikolić, Vedran Vučetić i Matija Ivoš, opet se pokazala najjačom obranivši naslov. Drugoplasirani su bili Baraber Extreme Team, a treće mjesto pripalo je muško-ženskoj ekipi Femuri. Najboljim igračem proglašen je Matija Ivoš iz ekipe Piciganaca, a žiri je sastavio i Dream Team drugog Bistrigina u sastavu: Matija Ivoš, Vedran Vučetić, Marko Pavić, Željan Turalija i Mislav Matišić. Doznajemo i kako se ponajbolji piciginaši s Bistrinačke plaže planiraju zaputiti na 20. Pešekan kup koji se održava ove subote u Medulinu. L.A.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike