Osijek
“ZAŽELI” U OPĆINI ERDUT

Još tjedan dana za pisanu prijavu
Objavljeno 21. veljače, 2018.

Na temelju odluke o financiranju programa zapošljavanja žena “Zaželi” na području općine Erdut i Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić raspisao je javni poziv za primanje u radni odnos na određeno vrijeme za 25 žena prema projektu Općine Erdut “Zaželi i (p)ostani zaposlena žena”. Natječaj, kaže načelnik Vesić, vrijedi do 1. ožujka, a zaposlene će raditi u Aljmašu, Dalju, Bijelom Brdu i Erdutu. Trajanje radnog odnosa žena je do 24 mjeseca s punim radnim vremenom.

- Ciljane skupine su nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje s naglaskom na starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izišle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice o drogama, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unatrag šest mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice - navodi Vesić i dodaje kako je razina obrazovanja: osnovna škola – niži razredi, završena osnovna škola, odnosno završena srednja škola s tri ili četiri godine.

Žene će pomagati pri održavanju higijene prostora, pomagati osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima, pri nabavljanju, pripremi i konzumiranju hrane, pri nabavi i pripremi ogrjeva i zagrijavanja domova, pri nabavi i korištenju lijekova, pri plaćanju računa, u uređenju životnog prostora i okućnice te će raditi ostale usluge za kojima se pojavi potreba.

- Pisane prijave dostavljaju se na adresu: Općina Erdut, Dalj 31226, Bana J. Jelačića 4. Detaljnije informacije o prijavi mogu se pronaći na www.opcina-erdut.hr ili se mogu dobiti na telefon 590-111 - poručuje općinski načelnik Jugoslav Vesić.

Darko PEJIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike