Osijek
GLAS SLAVONIJE KAO SPONA ZA POMOĆ SARI POPOVIĆ IZ DALJA

Do sada uplaćeno 7300 kuna, obitelj je presretna
Objavljeno 24. siječnja, 2018.

Vezani članci

ČAK JOJ JE I ZAGREB NEDOSTIŽAN

Pomozimo hrabroj i skromnoj Sari, treba joj samo 2000 kuna!

Za manje od 24 sata na račun 21-godišnje Sare Popović iz Dalja uplaćeno je 7300 kuna. Dobri su ljudi još jednom pokazali svoju humanost prema ljudima u nevolji, a Sara i njezina obitelj do jučer su razmišljali hoće li djevojka imati pratnju do Zagreba 30. siječnja za kad je zakazana embolizacija, treća zaredom nakon što je hrabra Sara preboljela dva moždana udara.

Podsjetimo, javnost su zamolili za 2000 kuna, koliko majci treba da bi boravila uz svoje dijete u Zagrebu tijekom hospitalizacije, a sreću nakon što je vidjela uplaćeni iznos, majka Biljana nije krila. Plačući nam je rekla:

- Zamislite, jučer je na računu bilo 500-tinjak kuna, a danas čak 7300! Velika hvala Glasu Slavonije, vi ste pokrenuli lavinu i nakon što smo Sarino ozdravljenje smatrali čudom, sad se dogodilo još jedno – ushićeno nam je rekla majka Biljana jučer oko 14 sati, a nakon što su nas u redakciju Glasa Slavonije nazvali oni koji su htjeli pomoći.

Među njima su bili i kolege novinari koji su, pročitavši da Sara treba pomoć, odlučili pomoći. Jednostavno, val dobrote još se jednom proširio i to za djevojku kojoj su, nakon što je dobila dva moždana udara, kao posljedica ostala oduzetost lijeve ruke i problem kratkoročnog pamćenja. Da bi bila uz svoje dijete i tijekom prethodna dva zahvata, nezaposlena majka Biljana na sve je načine pokušavala doći do potrebnog iznosa novca. Sad se našla pred zidom, a blokiran račun supruga, Sarina očuha, nije im dopuštao dovoljan priljev financija. Zahvaljujući dobrim ljudima, financijska je prepreka riješena, a prava sreća će biti kad Sara sljedećega utorka prođe operativni zahvat u KBC-u Sestre milosrdnice. Držimo joj palce! M. Mihelić

Potrebni podatci za uplatu

Neki sugrađani koji su željeli pomoći Sari upozorili su da to ne mogu učiniti bez adrese vlasnika računa. Želite li financijski pomoći, možete to učiniti uplatom na njezin račun u Addiko Bank na IBAN HR5225000093206251092. Adresa Sare Popović je Planinska 25a, 31226 Dalj.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike