Osijek
VINCEKOVO 20. SIJEČNJA U VINARIJI ANTUNOVIĆ

Posveta vinove loze i zabava uz vrhunsko vino i Ravnicu
Objavljeno 14. siječnja, 2018.

Vinarija Antunović proslavit će Svetog Vinka u subotu, 20. siječnja, a druženje s gostima počinje, kaže nam Jasna Antunović, vlasnica vinarije i OPG-a Antunović, u 12 sati u Ulici braće Radić 17, u Dalju.

Prema programu svečanosti, nakon okupljanja uzvanika u 12 sati, u 13 sati predviđeno je tradicionalno posvećenje vinove loze, a od 13.30 sati druženje se nastavlja uz vino, zabavu uz Tamburaški sastav Ravnica i otvorene vatre te ručak iz kotlića.

Podsjetimo, Vinarija Antunović u protekloj je godini postigla izuzetno značajne uspjehe u području vinarstva - od platinaste medalje na najvećem svjetskom ocjenjivanju vina Decanter World Wine Awards 2017. u Londonu za graševinu pa do proglašenja vinarijom godine 2017. za Slavoniju i Podunavlje.

- Osim navedenog, izuzetna berba 2017., novouređeni vanjski prostor i arhiva vina daju nam dobar povod za veliku ovogodišnju proslavu zaštitnika vinara – svetog Vinka s našim prijateljima, poslovnim partnerima i medijima koji su uvijek s nama i uz nas bilo u slavlju, bilo u poslu – kaže Jasna Antunović. D. Pejić

Najčitanije iz rubrike