Regija
HUMANITARNI BUVLJAK SLATINSKIH VOLONTERA

Prikupljana sredstva za udrugu Vretenac
Objavljeno 9. prosinca, 2017.

SLATINA - U drvenim sajamskim kućicama ispred gradske uprave u Parku 136. slatinske brigade u subotu su se nakratko smjestili volonterski klubovi slatinskih osnovnih i srednjih škola, kako bi održali Humanitarni buvljak projekta “Volontiram, srce diram”.
Na buvljaku se obično „za male novce“ kupuje polovna roba, a na buvljaku slatinskih volontera njihovi roditelji i ostali građani mogli su kupiti i različite ukrasne i uporabne predmete koje su izradili članovi volonterskih klubova na svojim radionicama. Na štandovima sajamskih kućica ponuđene su različite ukrasne kutije i posude, drvene figure i igračke, zidne slike, oslikane bočice, aranžmani suhog cvijeća, a mogli su se kupiti i topli napitci i svježe pečene lepinje. 
Humanitarni buvljak organiziran je kao aktivnost projekta “Volontiram, srce diram”, koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a kojom je obilježen i Svjetski dan volontera. Sredstva prikupljena na buvljaku namijenjena su radu slatinske Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac. Slatinske volontere obišao je i gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

USPJEŠNA SURADNJA GRADA I NAŠIČKE RAZVOJNE AGENCIJE NARA

Osigurano 1,64 milijuna € za projekte

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

Najčitanije iz rubrike