Regija
VELEUČILIŠTE ''LAVOSLAV RUŽIČKA''

Promovirano 160 studenata
Objavljeno 2. prosinca, 2017.

VUKOVAR - U Hrvatskom domu Vukovar održana je 21. svečana promocija studenata Veleučilišta ''Lavoslav Ružička''.

- Veseli nas što je studij uspješno završila već 21 generacija studenata. To je ishod svih naših nastojanja da studenti imaju kvalitetno obrazovanje, da što prije izađu na tržište rada. Nadam se da ovo nije posljednja stepenica u njihovom obrazovanju te da neće biti kolateralne žrtve promašenih politika, već da će uspjeti naći svoje mjesto na tržištu rada. Vjerujem da će Veleučilište u budućnosti imati još veći broj studenata i tri do četiri nova  studijska programa budući je u planovima razvoja u suradnji s Gradom Vukovarom  i rekonstrukcija Radničkog doma u Borovu naselju. Nadamo se da će Vukovar postati studentski grad. Uspjeh je individualan, ali mi ćemo studentima osigurati kvalitetno obrazovanje kako bi im stvorili okvire i dali početnu poziciji da što prije budu spremni za tržište rada, a dalje je sve na njima. Široka je paleta mogućnosti za sve studente Trgovine i Javne uprave, a studenti Fizioterapije već se tradicionalno zapošljavaju svi, rekao je doc.dr.sc. Mirko Smoljić, dekan Veleučilišta Lavoslav Ružička ''.

U akademskoj godini  2017./2018. godine po prvi puta  će Veleučilište ''Lavoslav Ružička'' imati diplomante na petoj godini specijalističkog Studija Fizioterapije.

Promovirano je 160 studenata: 82 sa stručnog Studija trgovine i Javne uprave te 78 sa stručnog Studija fizioterapije. Inače, trenutno na Veleučilištu Lavoslava Ružičke, na tri studijska programa, studira oko 950 studenata.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

I OVE ĆE GODINE BITI ODRŽAN:BRUT

Rute za znatiželjne i za optimiste

Najčitanije iz rubrike