Osijek
NOGOMETNA EKIPA “KLASJA” KOD ŽUPANA

Osijek će bit domaćin svjetskih reprezentacija
Objavljeno 20. studenog, 2017.

Članovi nogometne ekipe Centra za pružanje usluga u zajednici “Klasje” Osijek nedavno su se vratili s nogometnog prvenstva održanog u Poljskoj, zauzevši deveto od ukupno 26 mjesta. Njih je jučer u Osječko-baranjskoj županiji primio župan Ivan Anušić, a osim što je Županija pomogla simboličnim financijskim iznosom, uručen im je i poklon – torba s brojnim medicinskim preparatima u slučaju sportskih ozljeda. Itekako će im biti potrebna, to više što se pripremaju za odlazak u Nizozemsku na proljeće, a u planovima je i da Osijek bude grad domaćin euroligi koja je dogovorena tijekom boravka u Poljskoj.

- Reprezentacije iz cijeloga svijeta koje dolaze na natjecanja imaju obvezu jednom ugostiti sve reprezentacije koje su bile u Poljskoj, stoga je dogovoreno da će Županija, zajedno s Gradom i NK-om Osijek, pomoći u organizaciji. Bit će to, osim kvalitetnog druženja igrača, i dobra promocija Osijeka i Osječko-baranjske županije - istaknuo je Anušić, dodajući da djeci “Klasja”, koja ne dolaze iz obitelji gdje se roditelji o njima brinu, treba pružiti svaku pomoć.

Ravnateljica Centra Miranda Glavaš Kul zahvalila je na pomoći Županije te naglasila da Centar i NK Osijek imaju dobru suradnju te vjeruje kako će se domaćinstvo organizirati nakon završetka nogometnog kampa na Pampasu. Inače, tijekom boravka u Poljskoj, djeca “Klasja” posjetila su Auschwitz, prenoćila u Slovačkoj i osim dobrih nogometnih rezultata, ponijela su sa sobom trajne uspomene. M. Mihelić

Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

Najčitanije iz rubrike