Autoglas
NARASLI ZA 3 %

Honda je ušla na svjetsku listu od 20 top brendova
Objavljeno 17. listopada, 2017.

Prema najnovijem Interbrand istraživanju, Honda je jedan od top 20 svjetskih brendova. Honda je narasla za 3 % i time se na ljestvici rangirala kao jedan od najvrjednijih brendova na svijetu. “Snaga Honde ističe našu utjecajnu poziciju na tržištu”, izjavio je Philip Ross, viši potpredsjednik Honda Motor Europe. Raznovrstan asortiman novih proizvoda, od Clarity Fuel Cell s nultom emisijom štetnih plinova do nagrađivanog modela Civic Type R pokazao je značenje napredne tehnologije za Honda brend.

Nedavno najavljena 'električna tehnologija' dodatno će ubrzati veliki napredak brenda, dovodeći na tržište niz novih električnih vozila od 2018. godine. Na nedavno održanom sajmu automobila u Frankfurtu, Honda je potvrdila da će električna tehnologija od sada biti prisutna u svakom novom modelu automobila lansiranom u Europi. Glavni izvršni direktor Honda Motor Company, Takahiro Hachigo, predstavio je koncept Urban EV vozila usmjerujući pažnju prema novom Hondinu električnom automobilu koji će doći u Europu 2019. godine. Na globalnom nivou, Hondin cilj je da električna tehnologija čini dvije trećine prodaje automobila do 2030.godine.

Osim automobilske industrije, snaga brenda Honda jaka je zahvaljujući naprednom asortimanu proizvoda koji se sastoji i od motocikala i radnih strojeva.

U travnju 2017. Honda Jet postavio je novi Miami-Panama rekord u brzini izmjeren od strane “National Aeronautical Association”. Isto tako, Hondina stručnost u robotici i autonomiji pomogla je Hondi da lansira genijalnu Miimo kosilicu 2013. godine. Miimo se zna sam napuniti u električnoj priključnoj stanici i može inteligentno pratiti izgled bilo kojeg vrta, koseći travu tiho i precizno.

Interbrand studija postoji 18 godina. Izvješće analizira kako snaga brenda određuje uspjeh tvrtke, stavljajući fokus na financije proizvoda i usluga, na ulogu koju brend ima prilikom donošenja odluka o kupnji od strane potrošača i općenito na ukupnu snagu brenda.M.Bu.