Crna kronika
BURNO JUTRO U SLAVONSKOM BRODU

U eksploziji bombe oštećena kuća i vozila
Objavljeno 11. listopada, 2017.

SLAVONSKI BROD - U utorak je policija izvijestila da je u 3.40 zaprimila dojavu o eksploziji u Ulici Augusta Cesarca u Slavonskom Brodu. Eksplodirala je zasad neutvrđena eksplozivna naprava, zbog čega je oštećeno nekoliko vozila i prozorsko staklo na obližnjoj kući. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Iako za sada nema službenih informacija o tome o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi, pretpostavlja se da je riječ o ručnoj bombi.

Kako prenosi internetski portal Sbplus, stanari okolnih zgrada u Cesarčevoj ulici od jutra su se okupljali ispred svojih stanova. Dio njih, kaže, nije čuo eksploziju, no oni koji jesu kažu kako ih je sve podsjetilo na prometnu nesreću.

- Čula sam nekakav udarac, no bila sam uvjerena da je riječ o prometnoj nesreći i nisam izlazila, a policija koja je došla obaviti očevid nije nas budila. Jutros rano, kad sam izišla, vidjela sam da se nešto dogodilo te sam otišla do vozila da provjerim ima li na njemu štete. Na žalost, stradale su mi “šajba” i guma, a kako ću to sanirati, ne znam ni sama - ispričala je za Sbplus Marija Maratović, čiji je automobil u jutrošnjoj eksploziji pretrpio najveću štetu.S.Lacić

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

Najčitanije iz rubrike