Osijek
POČINJU NOVE RADIONICE KREATIVNOG RAZMIŠLJANJA

“Klikeraj” - mjesto za sve klince koji žele razvijati svoje “klikere”
Objavljeno 10. listopada, 2017.

Udruga “Klikeraj” ove jeseni šesti put održava ciklus radionica “Imam ideju!”. Riječ je o radionicama za znatiželjne klince, istraživačkog duha, koje su prvi put organizirane 2014. godine i prvi su izvanškolski obogaćeni program poticanja kreativnog mišljenja u Osijeku, a predvodi ih tim osječkih psihologa.

- Od 2014. godine održavamo radionice iz područja kreativnosti namijenjene djeci od pet do deset godina. Program pod nazivom “Imam ideju!” osmislio je tim osječkih psihologa i obuhvaća tri modula, a usmjeren je na razvijanje vještina kreativnog mišljenja u djece. Mališani kroz igru, istraživanje, stvaranje i izražavanje uče kako smisliti, artikulirati i realizirati svoje ideje u različitim područjima znanja. Aktivnosti su fokusirane i prilagođene svakom djetetu, a pod stručnim vodstvom psihologa polaznici prolaze kroz radionice sve do posljednjeg, projektnog, modula, gdje svaki polaznik osmišlja i realizira vlastiti mali projekt - objasnio nam je Ivan Alagić iz udruge “Klikeraj”.

Stoga iz “Klikeraja” pozivaju sve klince koji imaju “klikere” i žele ih razvijati te vole istraživati, izražavati se, razmišljati i stvarati da se jave, jer uskoro počinju novi tjedni susreti. Sve dodatne informacije i prijave moguće je dobiti na creactivity.hr ili upitom na klikeraj.radionice@gmail.com. N. Z. Eberhard

Radionice predvodi tim psihologa, a sliče pravim malim istraživačkim timovima

Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

Najčitanije iz rubrike