Osijek
POPRAVCI CESTA I NOGOSTUPA

Unikomovi djelatnici RJ Prometnice rade u Osijeku, Tenji i Brijestu
Objavljeno 20. rujna, 2017.

Iako je jesen kalendarski pred vratima, a meteorološki već počela s kišama i hladnijim danima, građevinski radovi u Osijeku i prigradskim naseljima ne jenjavaju.

Građevinari osječkog komunalnog poduzeća Unikoma rade na nekoliko lokacija kako bi pozavršavali poslove koji su, kao primjerice u Brijestu, iz prioriteta tamošnjeg mjesnog odbora.

Radna jedinica Prometnice, kaže viditelj Mario Mišetić, odrađuje poslove prema Programu održavanja komunalne infrastrukture i Programu prioriteta gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Zaduženi su za održavanje i gradnju nogostupa, te održavanju nerazvrstanih cesta, pješačkih zona, staza i trgova pa je tako sada na redu asfaltiranje Koranske ulice u Brijestu.

- U Koranskoj presvlačimo asfaltom nogostup, a radimo trenutačno i na Biljskoj cesti gdje asfaltiramo jedan krak ceste. Naši djelatnici rade i u Tenji gdje prema projektu popravljamo cestu u Zagrebačkoj ulici. Upravo smo počeli s radovima i u toj ulici asfaltirat ćemo nekih tristotinjak metara prometnice. Očekujemo da ćemo taj posao završiti u iduća dva tjedna - kaže Mario Mišetić.

Iako neće biti zatvaranja ceste i obilaznog puta zbog građevinskih radova nije zgoreg podsjetiti da se na gradilištima vozači ponašaju krajnje oprezno kako bi i promet i radovi prošli u sigurnom okruženju, kako za vozače zbog građevinskih strojeva, tako i zbog onih koji strojevima upravljaju, a i zbog ostalih cestara koji se nalaze na gradilištu. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike