Regija
STRUČNJACI POLIKLINIKE SUVAG S UČITELJIMA

Rad s djecom s teškoćama
Objavljeno 18. rujna, 2017.

ORAHOVICA

U organizaciji osnovnih škola Ivane Brlić-Mažuranić iz Orahovice i Vladimir Nazora Nova Bukovica, u društvenoj dvorani orahovačke osnovne škole održan je stručni skup pod nazivom “Učenici s teškoćama u razvoju” namijenjen učiteljima dviju škola.

- Predavanja su održana na inicijativu pedagoga Darka Samardžića iz Nove Bukovice i Marije Lenart iz Orahovice, a predavale su stručnjakinje Poliklinike Suvag iz Zagreba - ravnateljica klinike Adinda Dulčić o temi “Oštećenje sluha”, Katarina Pavičić o temi “Dokoza - specifične teškoće u učenju”, Koraljka Bakota učiteljima je prezentirala temu “Individualizirani pristup i prilagođeni program”, a Mara Kovačić održala je predavanje o temi “Školovanje učenika s cerebralnom paralizom” – rekla je ravnateljica OŠ V. Nazora Bukovica Lareta Žubrinić.

- Učitelji u formalnom obrazovanju nemaju edukaciju kako raditi s djecom s teškoćama, a takve djece je sve više - rekla je ravnateljica orahovačke osnovne škole Maja Škraba, ocjenjujući skup iznimno zanimljivim i uspješnim.

Predavanjima su nazočili i učitelji osnovnih škola iz Čačinaca i Zdenaca. V. Grgurić

Možda ste propustili...

U UTORAK OD 16 DO 18 SATI

Darivanje krvi u OŠ Petrijevci

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

Najčitanije iz rubrike