Regija
RIBIČI U AKCIJI

Uredili okoliš bajera
Objavljeno 14. kolovoza, 2017.

SLATINA

Organiziranim radnim akcijama članovi ŠRU Klen realizirali su projekt “Oživimo stari bajer”. Provodi se uz financijsku pomoć Županije na temelju provedenog javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga koji su od općeg interesa za ovu županiju u 2017. godini.

Doznajemo da je u skladu s odobrenim financijskim sredstvima prvo nabavljena oprema za provođenje odobrenog projekta, nakon čega se pristupilo realizaciji. Ribiči su radnim akcijama uredili sjeverni dio obale starog bajera do nekadašnjeg poduzeća Gaj, gdje su pokosili gusto raslinje, kupinu i trsku te uklonili sav otpad. Na očišćenu površinu tijekom jeseni posadit će orahe, koji će u budućnosti svojim krošnjama posjetiteljima i ribolovcima pružiti zaštitu od sunca te pridonijeti ljepšem ugođaju prilikom boravka.

Provedenim projektom ŠRU Klen i njezini članovi, kao i svi sportski ribolovci, dobili su novi dio staze za sportski i rekreativni ribolov uz uredniji i čišći okoliš. Članovi Klena zahvaljuju Županiji na pruženoj potpori u realizaciji projekta, kao i svim članovima volonterima koji su sudjelovali u provedbi projekta.P.Ž.

Možda ste propustili...

ULAGANJE OD 570.000 EURA

Nove prostorije za NK Šipovac

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike