Regija
21.SPORTSKE IGRE MLADIH

Mali nogomet: Zlato putuje u Petrinju, srebro u Slavonski Brod, a bronca u Zagreb
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.
SPLIT-Na terenu s umjetnom travom u Splitu odigrana je državna završnica u malom nogometu za godište 2006. i mlađi u okviru 21.Sportskih igara mladih.
U grupi A igrali su: No Limit (Virovitica), Marsonia 1 (Slavonski Brod), MNK Pletionica Ivković (Split), u grupi B igrali su:  HNK Vukovar 1991, Diklo (Zadar) i NK Slavonija (Požega), te u grupi C : NK Dubrava (Zagreb), Maestral (Sisak), NK Uljanik (Pula) i NK Mladost (Petrinja)
U grupama se igralo 2 x 10 minuta, a polufinalu, za 3.mjesto i finalu 2 x15 minuta. U polufinale su se plasirale pobjednici grupa A i B, te prve dvije momčadi iz grupe C.
U prvom polufinalu igrale su ekipe NK Marsonia 1 iz Slavonskog Broda i ekipa NK Dubrava Zagreb, gdje smo gledali dosta tvrdu utakmicu, a na kraju je pobijedila ekipa NK Marsonia 1 sa minimalnih 1:0 i plasirala se u finale turnira. U drugom polufinalu je ekipa NK Mladost iz Petrinje pobijedila ekipu HNK Vukovar  1991 sa 2:0.
U susretu za treće mjesto NK Dubrava  Zagreb pobijedila je ekipu HNK Vukovar 1991 sa 4:0 i sve je bilo spremno za veliko finale između NK Marsonia 1 iz Slavonskog Broda i momčadi NK Mladost iz Petrinje.
Momčad NK Mladost Petrinja krenula je od samog početka maksimalno i već nakon 10 minuta igre vodila sa visokih 3:0. U 13. minuti prvog dijela bilo je 4:0 za Petrinju i s tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom dijelu Brođani su pokušali u više navrata zabiti pogodak, no na kraju je ostalo 4:0 za ekipu NK Mladost iz Petrinje koja je osvojila prvo mjesto na državnoj završnici u Splitu.
Na kraju recimo da je momčad NK Mladost iz Petrinje osvajanjem prvog mjesta izborila plasman međunarodnu završnicu koja se igra od 17.-22.kolovoza u Splitu.Mario Kokaj
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

Najčitanije iz rubrike