Osijek
ZA SPORTAŠE, REKREATIVCE I OBITELJ

Decathlon se u subotu otvara u Svilajskoj 36!
Objavljeno 26. svibnja, 2017.
Građani dobivaju novo mjesto za kupnju vrhunske opreme za više od 70 sportova

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme - Decathlon - u subotu (27. svibnja) u 9 sati otvara svoju prvu trgovinu u Osijeku. Osječani, ali i svi stanovnici iz okolice tako dobivaju novo mjesto za kupnju vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova, sve pod jednim krovom, u Svilajskoj ulici 36 (Emmezeta).

Uoči službenog otvorenja za javnost brojni uzvanici i predstavnici medija prvi su imali priliku proštetati prvom Decathlonovom trgovinom u Osijeku. Tom su se prigodom upoznali s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima, ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova.

Decathlon je prisutan u 20 država te zapošljava više od 60.000 ljudi diljem svijeta. U Hrvatskoj ima 200-tinjak zaposlenika, dok će u osječkoj trgovini raditi 30-ak djelatnika. Ono po čemu je Decathlon jedinstven na tržištu jest činjenica da, osim proizvoda renomiranih svjetskih sportskih brendova, u svom asortimanu ima i vlastite Passion brendove, čime osigurava vrhunsku sportsku opremu po iznimno povoljnim cijenama, kako bi bavljenje sportom bilo dostupno svima.

Svečanosti uoči otvorenja Decathlona nazočio je i gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić te prijatelji i partneri Decathlona. Country manager Decathlona Michel Kappler izjavio je kako je zadovoljan što se u Hrvatskoj otvara već peti Decathlon.

- Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju našu široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene. To je vrijedno priznanje svim članovima našeg tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost. Vjerujemo da ćemo svojom predanošću inovacijama i širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istoku Hrvatske - kazao je Michel Kappler.

Darko PEJIĆ
SPORTSKA VIKEND AVANTURA FIŠATLON

U cilju što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda Decathlon je u povodu otvorenja za Osječane i ostale kupce pripremio pravu vikend sportsku avanturu.

U subotu će glavni osječki trg postati prava FIŠATLON arena, gdje će se građani moći okušati u dvjema disciplinama – u brzom namatanju najlona za ribolov i bacanju mamaca u bazene te tako upecati popust. FIŠATLON je uvod u otvorenje petog hrvatskog Decathlona koji se, nakon Zagreba, Rijeke i Zadra, otvara i u Osijeku. Posjetitelji će tijekom vikenda otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend-avanturi te se i sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi. Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport doista dostupan svima. Dodatne se informacije mogu naći na www.facebook.com/decathlonhrvatska i www.decathlon.hr.

Najčitanije iz rubrike