Regija
NAKON OSAM GODINA

Cvjetni korzo u Vinkovcima
Objavljeno 18. svibnja, 2017.
Organizator je bila Udruga Vinkovački karneval, a održana je i modna revija

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

VINKOVCI - Razdragani smijeh i dječja graja širili su se vinkovačkom pješačkom zonom, a povod je bio Cvjetni korzo, koji je s vidljivim entuzijazmom organizirala Udruga Vinkovački karneval. Manifestaciji je pogodovalo i sunčano vrijeme pa su se okupila brojna djeca, predstavili vrtići, razigrali se cvjetići i mašnice...

Prema riječima Kristine Kelemen iz Vinkovačkog karnevala, želja je bila, nakon dugih osam godina, obnoviti Cvjetni korzo, vratiti djecu na središnji trg, unijeti šarenilo i veselje u Vinkovce.

Manifestaciju su svojim nastupom otvorile male, a potom starije mažoretkinje općine Nuštar, koje su izmamile velik pljesak nazočnih. Za djecu su bile organizirane i kreativne radionice, na kojima su izrađivani cvjetni uzorci od papira, a posebno su veliko umijeće djeca pokazala u likovnoj radionici. Treba spomenuti i modnu reviju Kristine Kelemen, koja je prikazala odjeću s cvjetnim uzorcima, posve u skladu s tematikom manifestacije.

Cvjetni je korzo pozdravnim govorom otvorila Andrea Vinković, iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti, pohvalivši trud Udruge Vinkovački karneval.

Udruga je pak najavila da sljedeće godine pripremaju još bogatiji program, uz još više djece i kreativnih radionica. Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike