TvObzor
KREĆE NOVA SEZONA

Dva brata iz Baranje sudionici showa “Ljubav je na selu”
Objavljeno 12. svibnja, 2017.
Prva epizoda 8. sezone showa “Ljubav je na selu” kreće u ponedjeljak, 15. svibnja, u 21.15 sati na RTL-u

Voditeljica dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” Marijana Batinić krenula je u pohod po Hrvatskoj ne bi li ponovno pronašla usamljena farmerska srca. Sa snimanja se baš uvijek vraća prepuna dojmova, pa tako i ovaj put, a kako i ne bi kada su je novih desetero farmera i jedna farmerica impresionirali svojim osebujnim karakterima, ali i poslovima kojima se bave.

“U prošloj je sezoni bilo svega, od drame do velikih ljubavi, a u ovoj vjerujem da će mnogi pronaći svoju bolju polovicu”, kazala je Batinić koja je ovaj put obišla sve rubove Hrvatske. “Mislila sam da sam prošla cijelu Hrvatsku, a onda sam vidjela ljepote Velebita gdje sam slušala svoju jeku, vozila se neretvanskom lađom pa u njoj otkrivala ljepote Bačinskih jezera, ali sam bila i na samom istoku Hrvatske gdje sam ostala bez daha od ljepote krajolika, a Baranjci su me dočekali kako samo oni to znaju! Zagorski bregi su me vratili u doba Ivice Kičmanovića, a otkrila sam još tajni Istre koje su mi do sada bile skrivene oku”, poetično prepričava Marijana koja je nakon Žiginih dipli zasvirala ovaj put i gusle.

“Postala sam pravi virtuoz na egzotičnim instrumentima!” smije se Marijana kojoj su farmeri čitali poeziju, s jednim je zaplesala, kod jednog je primila sjekiru u ruke i nacijepala metar drva, a imala je i jedan neobičan susret s mamom jednog od farmera. “Jedna mama baš i ne gleda televiziju, pa je pomislila da sam ja ta snaha koja je došla njezinu sinu!” prepričava dogodovštine diljem Lijepe Naše Amorova vila emisije koja je do sada spojila desetke parova. Hoće li joj to u osmoj sezoni poći za rukom, gledatelji će saznati od ponedjeljka, 15. svibnja, u 21.15 sati na RTL-u. (N.K.)

Foto: Maja Bota/RTL TV
ZVONKO KOPRIVNJAK (37) Popovac, Baranja

Brat farmera Danijela, Zvonko, građevinar je po struci i velika dobričina. Pristao je sudjelovati na nagovor brata, no na kraju mu se i samom jako svidjela ta ideja. Zvonko je bio u braku iz kojeg ima dvoje djece, nakon toga je imao nekoliko 'neozbiljnih' veza. Trenutačno radi na sezoni kao građevinar, a volio bi pronaći ženu koju bi osvojio večerom uz svijeće i šokačkim plesom. Kod djevojke mu nije bitan fizički izgled koliko mu je bitno poštovanje, a svojoj budućoj ljubavi može ponuditi, kako kaže, sreću, ljubav i poštovanje.

DANIJEL KOPRIVNJAK (29) Popovac, Baranja

Danijel je jako komunikativan i simpatičan dečko, ima dosta životinja (kokoši, zečeve, konje), uzgaja ječam, kukuruz, oko kojih brine nakon što dođe s posla. Po zanimanju je tesar, a radi kao keramičar trenutačno u Dubrovniku, ali samo na par mjeseci. U slobodno vrijeme bavi se nogometom. Danijel je do sada ima nekoliko dužih veza, a sada traži djevojku s kojom će provesti ostatak života. Od partnerice traži da je lijepa, pametna, poštena i, kako kaže, da je Bosanka! Djevojku iz snova simpatični Baranjac poveo bi, kaže, na večeru uz tamburaše. On joj ,veli, može ponuditi topao dom i sigurnost.

Možda ste propustili...

“SKRIVENI VULKAN: ERUPCIJA IZ PONORA” PREMIJERNO NA VIASAT NATUREU

Zaronite u dubine najsnažnije vulkanske erupcije

BABY LASAGNA, LET 3, TEREZA KESOVIJA I CHRISTINA AGUILERA U TLZP-U

Marija: “Mogla bih reći da sam ja Mama Lasagna”

Najčitanije iz rubrike