Regija
DRŽAVNI PRVACI IZ BIOLOGIJE:

Ana Šarić i Ivan Tečer
Objavljeno 7. svibnja, 2017.

VINKOVCI

OŠ A. G. Matoša iz Vinkovaca bila je domaćin Državnog natjecanja iz biologije na kojemu je sudjelovalo 110 učenika iz srednjih i osnovnih škola, a u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje. U kategoriji srednjih škola (1. razred) prvo mjesto podijelili su Luka Bulić Bračulj (III. gimnazija, Split) i Ana Šarić (Gimnazija M. A. Reljkovića, Vinkovci). U kategoriji srednjih škola (2. razred) prvo mjesto osvojila je Petra Horvat (Gimnazija A. G. Matoša, Zabok). U kategoriji srednjih škola (3. razred) prva je Julija Jelena (Srednja škola Prelog). U kategoriji srednjih škola (4. razred) prvi je Ivan Tečer (Gimnazija M. Mesića, Slavonski Brod).

Kod osnovaca (7. razred) prva je Maja Šebelić (OŠ Stoja, Pula). U kategoriji osnovaca (8. razred) prvi je Andrej Čizmarević (OŠ F. Frankovića, Rijeka).

U istraživačkim radovima prvo mjesto kod srednjoškolaca osvojili su Ivor Vice i Ante Cvitan iz Prirodoslovne škole V. Preloga, Zagreb. U istraživačkim radovima za osnovne škole prva je Nika Agostelli (OŠ dr. M. Dermarina, Medulin).M.Kokaj

Možda ste propustili...

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

Najčitanije iz rubrike