Osijek
DAN ČETVRTI I CRKVENI GOD

GČ Industrijska četvrt obilježila svoj dan
Objavljeno 29. travnja, 2017.

U petak, 28.travnja, obilježen je Dan Gradske četvrti Industrijska četvrt, Dan Temeljnog ogranka „Sveti Josip Radnik“ Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata i Crkveni god Župe svetog Josipa Radnika. Tom prigodom položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen žrtvama Domovinskog rata kod Spomen-obilježja u Drinskoj ulici. U sklopu obilježavanja, u dvorcu "Mačkamama", održana je i svečana sjednica kojoj su prisustvovali predstavnici Gradske uprave Grada Osijeka, dragovoljci i branitelji, ugledni građani, te članovi Vijeća Gradske četvrti Industrijska četvrt.
Sjednicu je čestitkama i zahvalama otvorio predsjednik Vijeća Industrijske četvrti, Zdravko Nalio. U protekloj je godini ostvaren velik broj planova, a predstavljeni su i oni za budućnost. Između ostalih, na popisu se našla izgradnja trga, sanacija i zatvaranje odlagališta Lončarica Velika, rekonstrukcija nogostupa u nekoliko ulica te izgradnja tramvajske pruge od Vinkovačke do Centralnog groblja i Brijesta.


Nazočnima su se obratili i gradonačelnik Ivan Vrkić i predsjednik Gradskog vijeća Anto Đapić.
„Došao sam u meni jednu od najdražih četvrti jer ovdje je moj prijatelj Nalio, s kojim sam izvrsno radio. Lako je surađivati kada zajednički pronalazimo točke na kojima možemo raditi u korist naših građana ovdje u četvrti, ali i u cijelom gradu. Jednostavno smo se dogovarali oko ulaganja, dio je njihovog novca, dio našega i napravili smo prave stvari. Ono što je još važnije, nadam se da ćemo mi i u budućnosti zajedno raditi i napraviti veće stvari nego što smo do sada.“ rekao nam je gradonačelnik Vrkić.
Ines Vrkić

Možda ste propustili...

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike