Regija
SLUŠAJ SVOJE SRCE

Donose namirnice u Brodsku županiju
Objavljeno 26. travnja, 2017.

SLAVONSKI BROD

Humanitarna udruga Naš san njihov osmijeh nastavlja provedbu humanitarne akcije “Slušaj svoje srce” na području cijele Hrvatske. Podsjetimo, početkom veljače NSNO volonteri krenuli su na put po svim županijama kako bi došli do što većeg broja potrebitih obitelji kojima bi se pomoglo donacijama namirnica. Nakon sedam prijeđenih županija i Grada Zagreba posjećeno je i donirano 350 obitelji s ukupno 1213 članova. Dvadeset dvoje volontera odradilo je 719 sati na terenu. Donirano je 4480 kilograma namirnica, a ukupna vrijednost donacija i putovanja iznosi 75.540,20 kuna.

Akcija se nastavlja ovoga vikenda posjetom Brodsko-posavskoj županiji. Koordinatorica za aktivnosti na području te županije je Ana Strinavić iz Brodskog Stupnika, a može ju se kontaktirati na broj 097/6310-359 te doznati pojedinosti akcije.

- Cilj nam je posjetiti i donirati pedesetak obitelji, a da bismo to postogli, potrebna nam je pomoć svih vas, stoga pozivamo sve fizičke i pravne osobe da se pridruže akciji i da zajedništvom pokažemo kako nam je stalo do potrebitih obitelji kojih je nažalost sve više. Slušajte svoje srce - poziva predsjednik udruge Igor Loparić.M.Muškić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike