Osijek
AKTIVNI NEZAVISNI UMIROVLJENICI

ANU otvorio sjedište u pothodniku
Objavljeno 16. veljače, 2017.

Nova je stranka Aktivni nezavisni umirovljenici predstavila u četvrtak stranački prostor u pothodniku (kod Pošte). Konferenciji za novinare nazočili su predsjednik stranke mr. sc. Drago Šerić i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Osijeka, gradonačelnik Ivan Vrkić, gradski vijećnik Dragutin Medvidović, Zvonko Horvat i drugi članovi.

Šerić je istaknuo kako su uz prostor aktivirali i stranicu www.anu.hr. Napomenuo je kako već sada imaju tisuću članova, a posjet gradonačelnika pojasnio je rekavši kako se oni kao vijećnici zalažu za onaj dio programa koji gradonačelnik iznosi pred Vijeće vezano uz umirovljenike i socijalu.

- Odmah smo krenuli s anketama o socijalnom i imovinskom statusu umirovljenika, kao i o neposrednom mišljenju umirovljenika oko potencijalnih kandidata za gradonačelnika. Takvu ćemo anketu provesti i za kanididate za župana. Ovo je prostor gdje će biti aktivno dežurstvo ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 10 do 12 sati te utorkom i petkom od 17 do 19 sati, pa zainteresirani mogu doći sugerirati što u naš program još treba uvrstiti - kaže Šerić.

Poručio je da ANU ide na izbore, a koga će podržati za gradonačelnika i župana odlučit će stranačka tijela.

- Umirovljenici su moji prirodni saveznici, svaka me njihova aktivnost veseli. Izvrsno surađujemo, kao pouzdani partneri u ovom mandatu kreirali smo sve bitne gradske teme - izjavio je Vrkić. D. Pejić

Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

Najčitanije iz rubrike