Autoglas
STIGAO U HRVATSKU

Tipo hatchback već od 100.000 kn
Objavljeno 7. veljače, 2017.

Paletom modela Tipo, koju čine hatchback, limuzina i karavan, Fiat se na velika vrata vraća u kompaktnu klasu koju je potpuno zapustio. Dizajniran u Fiatovom Centro Stile, a proizveden u turskom Tofasu, u svojih 4,37 m duljine na hrvatskom tržištu netom predstavljeni hatchback nudi ugodan i kvalitetan interijer, obilje prostora naprijed i straga uz prtljažnik volumena 440 litara. Može se birati između presvlaka od tkanine ili kože za iznimno udobna sjedala. Automobil je opremljen nizom pametnih rješenja koja optimalno iskorištavaju prostor te brojnim praktičnim pretincima i držačima ukupne zapremnine 12 litara.

Svi modeli iz nove obitelji vozila Tipo imaju inovativne infotainment opcije, uključujući sustav Uconnect 7” HD live veličine tableta s dodirnim zaslonom visoke razlučivosti i upravljanjem pokretima. On uključuje i hands-free Bluetooth sučelje, audiostreaming, čitač teksta, glasovne komande, AUX i USB utičnice, komande na upravljaču, te uz doplatu i stražnju kameru i TomTom 3D navigaciju.

Benzinsku ponudu čine motori 1.4 s 95 KS i 1.4 T-Jet sa 120 KS, dok su turbodizeli 1.3 s 95 i 1.6 sa 120 KS. Uz slabije motore ide ručni 5-stupanjski mjenjač, dok uz snažnije dolazi ručni 6-stupanjski ili DDCT mjenjač s dvostrukom spojkom. Tri su paketa opreme poznatih naziva - Pop Star, Easy i Lounge, dok je za hrvatsko tržište pripremljen posebni paket Amore, koji je dostupan samo uz benzinca od 95 KS i nudi solidan popis kako sigurnosne opreme tako i one namijenjene komforu, po cijeni od okruglo 100.000 kn. Ponuda dizela kreće od 120.515 kuna naviše.M.Pavličević

Možda ste propustili...

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X