Regija
U SOPJU POTPISANI UGOVORI

Udrugama 320.000 kn
Objavljeno 20. siječnja, 2017.

Općina Sopje iz proračuna sufinancira rad udruga koje okupljaju građane i djeluju na području kulture, obrazovanja i sporta, ali i na promidžbi svoje općine. U skladu s prihvaćenim proračunom za 2017. godinu, načelnik Josip Granjaš potpisao je s predsjednicima 13 udruga ugovore o sufinanciranju njihova rada u ovoj godini. Ugovori su potpisani na temelju prijedloga stručnog povjerenstva koje je prije toga razmotrilo sve prispjele zahtjeve za sufinanciranje.

Najveći iznos (80.000 kuna) odobren je NK Podravac Sopje koji se natječe u 1. županijskoj nogometnoj ligi VPŽ. Po 60.000 kuna odobreno je KUD-u Podravac Sopje, glavnom organizatoru Dravskog proljeća, najveće kulturne manifestacije u suradnji s Hrvatima iz susjedne Mađarske, i NK-u Standard Nova Šarovka, koji se natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi VPŽ-a i organizira memorijalni nogometni turnir posvećen poginulom branitelju Zlatku Karafi. Po 20.000 kuna odobreno je Lovačkoj udruzi Fazan Sopje-Kapinci, Udruzi sportske rekreacije Podravac Sopje, NK Vaška i NK Slavonac Novaki.

Manji iznosi dodijeljeni su sportsko-ribolovnim udrugama Amur Kapinci, Šaran Sopje, Linjak Novaki i Štuka Nova Šarovka, Konjičkoj udruzi Mijoljska potkova Gornje Predrijevo i Udruzi sportske rekreacije Sloga Vaška.P.Ž.

Možda ste propustili...

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

U UTORAK OD 16 DO 18 SATI

Darivanje krvi u OŠ Petrijevci

RUKOMETAŠI SŠ I. KRŠNJAVOGA

Treći u državi

Najčitanije iz rubrike