Osijek
KULTURNO-UMJETNIČKI CENTAR “BOLERO”

Medalje na svjetskom i europskom prvenstvu
Objavljeno 5. prosinca, 2016.

Kulturno-umjetnički centar “Bolero” iz Osijeka natjecao se na WADF (World Artistic Dance Federation) - svjetskom i europskom prvenstvu u standardnim i modernim plesovima, na kojima su natjecatelji iz “Bolera” osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Natjecanja su se održavala u mjestu Liberec u Češkoj od 22. do 27. studenoga te je na njima sudjelovalo više od 3000 natjecatelja u konkurenciji iz dvadesetak zemalja. Na svjetskom prvenstvu reprezentativci KUC-a “Bolero” postigli su sljedeće rezultate: u kategoriji djeca u disciplini salsa solo Angelika Španić osvojila je 15, a Laura Pavić 25. mjesto; u bachata solo Angelika Španić 15. mjesto, a Laura Pavić 19. mjesto; u disciplini salsa duo obje su osvojile 7. mjesto. U kategoriji juniori u disciplini bachata natjecatelji Bruno Toth i Lucija Kelava Mihajlović osvojili su 9. mjesto, a u disco foxu 1. mjesto. Par Josip Sever Smrček i Irena Stojkov osvojio je 11. mjesto u bachati te u disciplini disco fox 2. mjesto. U kategoriji odrasli natjecateljski par Igor Vajnberger i Vivienne Griner osvojio je 2. mjesto u disciplini disco fox.

Na europskom prvenstvu, u kategoriji juniori i disciplini salsa, Bruno Toth i Lucija Kelava Mihajlović osvojili su 3. mjesto, Josip Sever Smrček i Irena Stojkov 7. mjesto, dok su u kategoriji odrasli Igor Vajnberger i Vivienne Griner u salsi osvojili 4. mjesto. I.R.G.

Možda ste propustili...

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike