Osijek
TRODNEVNI PROGRAM

Dan MO Brijest i crkveni god
Objavljeno 27. kolovoza, 2016.

U ponedjeljak (29. kolovoza), u 11 sati Vijeće Mjesnog odbora Brijest održat će svečanu sjednicu u povodu obilježavanja Dana MO i crkvenog goda Župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja. Sjednici će nazočiti predstavnici Grada Osijeka, članovi Gradskoga vijeća Grada Osijeka, članovi Vijeća MO te drugi uglednici, doznajemo od Željka Biočića, predsjednika Vijeća MO.

U sklopu obilježavanja Dana MO, predstavnici Grada Osijeka, Vijeća MO te predstavnici i članovi UHDDR-a Temeljnog ogranka Brijest u 10.15 sati kod spomen-obilježja Hrvatskog dragovoljca Domovinskog rata, Brijest, položit će vijence u sjećanje na sve poginule građane i prerano preminule branitelje Domovinskog rata.

Dan prije, u nedjelju (28. kolovoza) u 11 sati u spomen na Žarka Kaića, u Domovinskom ratu poginulog snimatelja HRT-a, kod spomen-obilježja u Brijestu vijence će položiti predstavnici HRT-a i Zbora ratnih izvjestitelja Domovinskog rata HRT-a te predstavnici Grada Osijeka i Vijeća MO. U nedjelju u 8 sati te u ponedjeljak u 8 i 11 sati bit će služene svečane svete mise u župnoj crkvi u Brijestu. Također, u subotu i nedjelju održat će se sportski program - turnir u belotu i prijateljska nogometna utakmica. I.R.G.

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike