Crna kronika
NE ZNA SE GDJE JE SAMIR KUDUZOVIĆ (33)

Policija sumnja kako je bjegunac iz BiH u susjednom Jakšiću ukrao bijeli kombi
Objavljeno 12. srpnja, 2016.

POŽEGA

Još uvijek nema traga Samiru Kuduzoviću, 33-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine, koji je u naselju Vidovci u subotu pobjegao iz policijskog automobila koji ga je prevozio u istražni zatvor u Požegi. Policija je u ponedjeljak priopćila kako se sumnja da je Kuduzović u noći između nedjelje i ponedjeljka u nekoliko kilometara udaljenom Jakšiću u Osječkoj ulici, ukrao bijeli kombi VW Transporter, kojeg je 51-godišnji vlasnik parkirao ispred kuće. Vozilo je bilo otključano i s ključevima u kontakt-bravi.

Policija je zamolila građane ako primijete bijeli kombi registracijskih oznaka PŽ 325BI, neka odmah to dojave policiji na broj telefona 192. Također je objavljen i opis odbjeglog Samira Kuduzovića. Državljanin Bosne i Hercegovine srednje je tjelesne građe, visok oko 175 centimetara, kratke crne kose. U trenutku bijega bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamnoplave trenirke.

Kako smo izvijestili u broju od ponedjeljka, Samir Kuduzović uhićen je na graničnom prijelazu Slavonski Šamac na izlasku iz Hrvatske. Policajac koji je provjeravao dokumente primijetio je da je riječ o osobi za kojom je raspisana potraga zbog kaznenog djela u susjednoj državi. Uhićen je i trebao je biti prevezen u istražni zatvor u Požegi zbog ekstradikcijskog pritvora. U istražni zatvor nije došao jer je policajcima pobjegao otvorivši vrata i istrčavši iz automobila. Po dojavi da je pritvorenik pobjegao, policija je satima češljala teren, ali odbjeglog muškarca još uvijek nisu pronašli.M.Bugarić

Policija je zamolila građane ako primijete bijeli kombi registracija PŽ 325BI, neka odmah to dojave policiji

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike