Novosti
NOVA SVJEDOČENJA

Stanić nudi nagradu da sazna tko je govorio pred kamerama?
Objavljeno 8. srpnja, 2016.

Vezani članci

“SLUČAJ BOSO” – NAPADNUT VLASNIK

Stanić tvrdi: Prijete nam smrću!

Informacije o poslovanju u tvrtkama u vlasništvu Bosiljka Stanića u našu redakciju i dalje dolaze s različitih strana, ali svjedoci traže da im osiguramo anonimnost jer je, navodno, krenula informacija kako je Stanić raspisao i oglasio novčanu nagradu kako bi došao do imena radnica koje su se pred televizijskim kamerama, skrivena identiteta, odlučile iznijeti svoja iskustva rada u njegovoj tvrtki. Drugi nam je izvor rekao kako Stanić sada okuplja oko sebe djelatnike za koje zna da su pod kreditima kako bi oni u medije “svojom voljom” izišli s pričama u kojima demantiraju svoje kolegice.

Imaju što reći i poslovni partneri, i sadašnji i bivši. Zbog Stanićeva poslovnog angažmana s NTL-om, čiji je uostalom i suvlasnik, nakon propasti osječkog Biljemerkanta, navodno je ucjenom ugušena pekarna u Osijeku koja je za NTL pripremala i transportirala kruh i peciva. Bez posla je ostalo više od 50 djelatnika. Jednaka politika prisile sada se primjenjuje i na preuzimanje pekarne u Slatini, tvrdi naš izvor. Stanićeva vinkovačka tvrtka Pekar jednostavno je na sebe preuzela opskrbu kruhom i pecivom te smrznutim pekarskim proizvodima za trgovine u sustavu NTL-a, a rade to i za dva velika inozemna trgovačka lanaca. Prema nekim informacijama postoje problemi s higijenskim uvjetima proizvodnje i prijevoza pekarskih proizvoda. No, suvlasnik tvrtke Pekar demantira probleme s higijenskim uvjetima i uvjerava nas kako se proizvodnja i dostava obavljaju u skladu sa svim zakonskim standardima.

D.Kuštro

Bosiljko Stanić

poduzetnik

Ovo je hajka na poduzetnike

Na ove optužbe za Glas Slavonije odgovorio je i Bosiljko Stanić. On tvrdi kako je riječ o medijskoj hajci koja nije okrenuta samo protiv njega, nego općenito protiv slavonskih poduzetnika. “Mi smo očito na tapetu, ali još nismo otkrili tko nas je to uzeo na pik”, rekao je Stanić.

Možda ste propustili...

U PONEDJELJAK NASTAVAK PREGOVORA O SASTAVLJANJU VEĆINE

Jandroković ima potporu manjina, DP negira raskol, premijer prozvao oporbu

LISTA DVANAEST STRANAKA PREDVOĐENIH IDS-OM

Ideja okupljanja stara dvije godine

Najčitanije iz rubrike