Regija
SASTANAK

Lovcima novac od Županije
Objavljeno 28. lipnja, 2016.

VINKOVCI - U organizaciji Upravnog odjela za poljoprivredu i šumarstvo Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima je održan radni sastanak predstavnika lovačkih udruga na kojem je bilo govora o kandidiranju projekata na natječaje za nepovratna sredstva iz javih izvora.

Nakon pozdravne riječi Vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, o mogućnostima kandidiranja za nepovratna sredstva iz Programa razvoja i unapređenja lovstva u Vukovarsko-srijemskoj županiji za razdoblje 2016. - 2020. godina, sredstva Ministarstva poljoprivrede iz strateškog plana za 2016. - 2018. godinu, te za sredstva iz programa ruralnog razvoja RH za 2014. - 2020. godinu, izvijestili su Andrija Matić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj, te Krunoslav Buhač, viši stručni suradnik.

Pročelnik Matić istaknuo je da su na sastanak bile pozvane isključivo lovačke udruge, a bilo je govora kako mogu iskoristiti sredstva i to iz tri izvora. Natječaj za županijska sredstva u iznosu od 500.000 kuna bit će raspisan tijekom srpnja, a kada je riječ o sredstvima Europske unije natječaji su već raspisani.M.Kokaj

Možda ste propustili...

NA GRADSKIM BAZENIMA u ĐAKOVU

Počele pripreme za kupališnu sezonu

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

Najčitanije iz rubrike