Sport
SPORTSKE IGRE MLADIH U SPLITU

Legende, Vinkovački mališani, Kozarac, Somovi s Banje i DA idu na ljetovanje
Objavljeno 23. lipnja, 2016.

Na košarkaškom igralištu pokraj sportske dvorane Lenije u Vinkovcima vadile su se vize za odlazak u Split na završnicu 20. Sportskih igara mladih u muškoj i ženskoj kategoriji za 2000. godište i mlađe. Kod djevojaka Legende su u finalu svladale ekipu Vinkovaca sa 21:12 te će ovog ljeta na Jadran. Za Legende su igrale Tea Šarčević, Roberta Pavlović, Andrea Vuić i Matea Vuić. Kod košarkaša su ispred svih bili Vinkovački mališani. U finalu su “mališani” svladali Hrastove panjeve sa 21:18 pa Ivan Jukić, Ivan Pandža, David Jelinić i Vid Tominac ovo ljeto idu u Split.

Košarkaši su se nadmetali u Vinkovcima, ali i malonogometaši. Naime, malonogometni “Coca-Cola Cup” igrao se u gradu na Bosutu, a najbolji s tog turnira idu na Sportske igre mladih.

Ove godine natjecale su se tri kategorije (1998. i mlađi, 2001. i mlađi, 2005. i mlađi), a među najmlađima (2005.) slavila je momčad OŠ Josip Kozarac (Luka Karlo Kovalisko, Luka Marić, Patrik Marinić, David Bosak, Karlo Bučak, Tin Petričević, Adam Winkler i Stjepan Đordić). U kategoriji 2001. i mlađi u finalu su igrale momčadi Aurelija i Somovi s Banje. U odlučujućoj utakmici slavili su “somovi” sa 4:1 te Ivan Kukrika, Dion Drena Beljo, Mislav Knežević, Mihael Mustapić, Marin Miškić, Filip i Toni Babić također idu u Split. Među malonogometašima 1998. godišta u Vinkovcima su do finala dogurali Da i Mi smo u Splitu. Iako su dečki mislili da su već u Splitu, tamo će ipak momčad DA koja je finale dobila sa 3:1. Za DA su igrali Dominik Jelinić, Tomislav Musić, Bruno Spajić, Pavo Vukoja, Luka Papić, Mihael Šokčević, Vladimir Perak, Ivan Stojić i Kristijan Nemec. M. Kokaj

Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek izborio završni turnir, ali i NBC pokal

MEMORIJALNI TAEKWONDO TURNIR BLJESAK

Juniorke TKD-a Osijek u Novskoj su bile najbolje

RUKOMETAŠI OSIJEKA GOSTUJU KOD DUBRAVE

Učiniti sve da se izbjegne najgori mogući scenarij

Najčitanije iz rubrike