Osijek
NA TRGU SLOBODE OTVORENA PRODAVAONICA EURO-UNIT

Na jednome mjestu cjelokupan asortiman glazbenih instrumenata, opreme i studijskih proizvoda
Objavljeno 20. lipnja, 2016.

Nakon respektabilnih 15 godina postojanja na adresi u Radićevoj ulici prodavaonica glazbenih instrumenata i opreme Euro-Unit u subotu se preselila u središte grada, na Trg slobode 7. Svečano otvorenje upotpunjeno je glazbenim nastupom VS Akvarel, kao i Nere i Jambre, a ovaj poduzetnički iskorak došao je podržati i dogradonačelnik Denis Ambruš. Ne čudi, jer prodavaonica dugi niz godina surađuje izravno s lokalnom upravom kroz Osječko ljeto kulture, ali i druge važne projekte te s Hrvatskim narodnim kazalištem i Glazbenom školom Franje Kuhača.

- Podigli smo se na jednu višu razinu i došli u centar, što će biti puno bolje. Nudimo cjelokupan asortiman svih glazbenih instrumenata i svega vezanoga uz glazbu, od razglasne opreme do klasičnih i električnih glazbala i modernih studijskih proizvoda, i to renomiranih marki - pojasnio je Goran Matijašević, voditelj poslovnice Euro-Unit u Osijeku.

Kako Osijek ima puno novih glazbenika koji se okupljaju, odnosno počinju svirati poneki glazbeni instrument, nade polažu upravo u njih. Dakako, tu je i rokerska generacija 80-ih koja još uvijek nije posustala, a svi oni, bilo mlađi ili stariji, u Euro-Unit prodavaonici mogu pronaći nešto za sebe. U povodu otvorenja, cijeloga tjedna, točnije do 24. lipnja, traje popust od 25 posto na cjelokupan asortiman u prodavaonici, a što je još jedan razlog više da ljubitelji glazbe posjete Trg slobode 7. M. Mihelić

Najčitanije iz rubrike