TvObzor
NOVA TV

Četrnaest novih kandidata u drugoj sezoni Celebrity MasterChefa
Objavljeno 12. veljače, 2016.
Obitelji MasterChefa pridružuje se tako još jedno poznato ime iz svijeta vrhunskog kuharstva – Ana Grgić

MasterChef je hit-projekt Nove TV već nekoliko sezona, a celebrity inačica tog popularnog svjetskog formata oduševila je svojom prvom sezonom, 2014., kada je proglašena najgledanijim zabavnim formatom proljetne televizijske sheme. Pobjednik prve sezone Celebrity MasterChefa bio je Luka Nižetić, a sada će se za štednjakom naći novih 14 kandidata koji će svoja zanimanja zamijeniti kuharskom pregačom i krenuti u avanturu u jedinstvenoj TV kuhinji. Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja (Baby Dooks), Ervin Baučić, Igor Barberić i Leon Lučev dobit će priliku publici pokazati svoju ljubav prema kuhanju, ali i koliko su spretni i kreativni za štednjakom.

Žiri, koji će pomno pratiti svaki njihov kuharski korak, čine profesionalci i vrsni poznavatelji kuharstva, tako da će ponosno ispred naših “kuhara iz javnog života” stati Ana Grgić, Radovan Marčić, Andrej Barbieri. Nova sezona donosi i brojne novosti i zaokret u sadržajnom smislu, a tome će uvelike pridonijeti, između ostalog, i novo ime u postavi žirija ovog popularnog TV formata. Obitelji MasterChefa pridružuje se tako još jedno poznato ime iz svijeta vrhunskog kuharstva – Ana Grgić.

Potraga za drugim hrvatskim Celebrity MasterChefom počinje ovog proljeća, kada ćemo saznati tko od naših zvijezda svoju ljubav i vještinu kuhinja zna najbolje prezentirati pred stručnim žirijem najpopularnijeg kulinarskog TV showa.

Foto: NOVA TV
Možda ste propustili...

“SKRIVENI VULKAN: ERUPCIJA IZ PONORA” PREMIJERNO NA VIASAT NATUREU

Zaronite u dubine najsnažnije vulkanske erupcije

Najčitanije iz rubrike