Autoglas
BESPLATNA KAMPANJA TOYOTE KRENULA PO HRVATSKIM GRADOVIMA

Toyota na trening-vožnjama educira vlasnike hibridnih vozila
Objavljeno 2. veljače, 2016.

S početkom ove godine Toyota je pokrenula kampanju koja ima za cilj educirati sve postojeće i buduće vlasnike Toyota hibridnih vozila. Riječ je o treningu hibridne vožnje koji je zamišljen kao dodatna vrijednost uz kupnju Toyota hibridnog automobila, a upravo kako bi se vlasnici Toyota hibrida detaljno upoznali s kontrolama hibridnog automobila. Ono što je još važnije, cilj je uvježbati kako njima upravljati da bi se izvukao maksimum od učinkovitosti automobila i što niža potrošnja goriva, bez žrtvovanja brzine vožnje.

Uz poznate savjete štedljive i ekonomične vožnje hibrida, trening hibridne vožnje predstavlja korak po korak preporuke i savjete za konkretno upravljanje automobilom, upoznavanje sa svim instrumentima, režimima rada i kontrolama hibridnog sustava, na Toyota hibridnim automobilima: Yaris hibrid, Auris hibrid, Auris TS hibrid, Prius, Prius+, Prius Plug-in i RAV4 hibrid.

Toyota će provoditi treninge hibridne vožnje diljem cijele Hrvatske, odnosno u gradovima gdje su prisutni Toyotini ovlašteni partneri. Prvi treninzi odrađeni su dolaskom Toyotinog ovlaštenog trenera u Zadar, kod ovlaštenog Toyota partnera Trofej Auto, te u Split kod ovlaštenog Toyota partnera Auto Čondić. Treningu u Dalmaciji pristupilo je više od 20 kupaca Toyota hibridnih automobila, a sudeći prema njihovim reakcijama nakon treninga – ova kampanja je ono što su vlasnici Toyota hibridnih vozila upravo tražili!

Toyota je time otišla korak dalje od svih ostalih proizvođača automobila, jer zaista brine da kupci Toyota hibrida maksimalno iskoriste mogućnosti hibridne tehnologije i pri tome smanje potrošnju – a da nisu ništa sporiji u prometu. Na taj način svi vlasnici ovih Toyotinih hibrida dobivaju vrijednost više odabirom i posjedovanjem hibridnog automobila, a Toyota uvodi revoluciju u brigu o kupcima.

Toyota će prije održavanja treninga u određenom gradu kontaktirati sve vlasnike hibridnih automobila te ih obavijestiti o održavanju samih treninga, pri čemu se ugovaraju individualni termini treninga. Za postojeće i buduće vlasnike Toyota hibrida, trening hibridne vožnje je posve besplatan te u prosjeku traje približno 30 minuta.

Uskoro i u Osijeku

Trening hibridne vožnje, nakon Zadra i Splita, provodit će se u Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli i Zagrebu, a svi polaznici treninga u mogućnosti su nakon više mjeseci zatražiti ponovni trening hibridne vožnje kako bi testirali primijenjeno znanje i napredak između dva treninga.

Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku