Osijek
MLADENCI KOJI SU SE UPLAŠILI DA ĆE IM GRANIČNI SPOR POKVARITI VJENČANJE

Ljubav bez granica: Sanela i Miodrag uplovili u bračnu luku
Objavljeno 5. listopada, 2015.

Jedno od najpoznatijih svadbenih veselja u regiji, ono mladoženje Miodraga Novakovića iz Tenje i Sanele Ljepić iz Čeneja, pokraj Novog Sada, ipak je održano. Oko 350 uzvanika okupilo se 3. listopada u Vukovaru, gdje su sudbonosno “da” izrekli Sanela i Miodrag, iako do prije nekoliko dana nisu znali hoće li uopće moći jedno do drugoga.

Podsjetimo, nakon što je došlo do graničnog spora između Hrvatske i Srbije zbog izbjeglica, pa su granice bile zatvorene, Miodrag je na društvenim mrežama napisao da će granicu prijeći milom ili silom kako bi otišao u Čenej po svoju dragu. Srećom, za to nije bilo potrebe, jer su granice prije svadbe otvorene, no njihova želja da svatovi proteknu onako kako su zamišljali bila je toliko glasna da gotovo nema medija koji o njima nije pisao. U Glasu Slavonije u šali su rekli da će, ako treba, povorka doletjeti i avionom u Čenej, no ipak su uzvanici, prethodno najavljeni na granicama Hrvatske i Srbije, uz automobilske sirene i pjesmu pošli po mladu u Čenej i potom se vratili u Vukovar na feštu.

- Prepoznali su nas na granici i reakcije su bile odlične. Sve je proteklo u najboljem redu. Sad se pripremamo za medeni mjesec na Kanarske otoke, a kad se vratimo, doselit ćemo se u Novi Sad - uzbuđeno su nam rekli Sanela i Miodrag, dodavši da su se uzvanici zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Prisjetivši se situacije otprije nekoliko dana, kad su im podrške stizale ne samo iz regije nego i iz drugih europskih zemalja, Sanela i Miodrag zahvalili su svima što su ih bodrili u namjeri da ostvare svoj naum i dokažu kako ljubav ne priznaje granice.

- Našao bih bilo koji način da dođem po Sanelu. Nisam se uopće šalio - kroz smijeh kaže Miodrag. M. Mihelić

Možda ste propustili...

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike