Osijek
POPRAVAK TRAMVAJSKE PRUGE

Autobusom od Trga A. Starčevića do Višnjevca
Objavljeno 3. srpnja, 2015.

Od ponedjeljka (6. srpnja) do 27. srpnja, zbog izvođenja radova na popravku tramvajske pruge i rekonstrukcije sjevernog kolničkog traka u Strossmayerovoj ulici, na dionici od Trga Ante Starčevića do Ulice sv. Roka, prekida se prometovanje tramvaja. Umjesto njih vozit će autobusi, i to u dijelu od Višnjevca do Trga Ante Starčevića i obrnuto. U dijelu od Trga Ante Starčevića do Zelenog polja vozit će tramvaji, a presjedanje iz tramvaja u autobus i obrnuto obavljat će se na spomenutom trgu, doznajemo od Marija Šapine, direktora GPP-a.

U navedena dane, za vrijeme izvođenja radova, autobusi i tramvaji s početnih će stajališta prometovati prema učestalosti za radni dan svakih osam minuta, a subotom i nedjeljom svakih deset minuta.

Na liniji 2 Bikara - Trg Ante Starčevića - Bikara premješta se tramvajsko stajalište s Trga Ante Starčevića na lokaciju 50 metara niže, kod konkatedrale sv. Petra i Pavla.

Dodatne obavijesti o prometovanju putnici mogu naći na internetskoj stranici www.gpp-osijek.com, ili na brojevima telefona 228 308, 228 346 i 206 032. (I.R.G.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike