Regija
VINKOVAČKI MOTORISTI OTIŠLI NA DALEK PUT

Vozit će 1300 kilometara
Objavljeno 3. srpnja, 2015.

VINKOVCI - Članovi Moto kluba ''Vinkovci'' uputili su se svojim ljubimcima na dva kotača u njemački grad Kenzingen, dugogodišnji grad prijatelj grada Vinkovaca. Na put ih je ispratio vinkovački gradonačelnik, dr. Mladen Karlić, koji je tom prigodom istaknuo:

- Drago mi je da se jedna ekipa odlučila motorima otići na tako dalek put iako su Nijemci prije desetak godina iz Njemačke biciklima putovali 15 dana kako bi došli u Vinkovce i pokazali ljubav prema našem gradu. Želim sretan put našim motoristima do Kenzingena i uvjeren sam da će tamo uspostaviti dobru prijateljsku suradnju kakva već traje dugi niz godina između naših gradova.

Ruta vinkovačkih motorista su Slovenija, Austrija i Švicarska, a dolazak u Kenzingen predviđa se u petak, 3. srpnja do 18 sati, kada će sudjelovati na manifestaciji ''Stadtfest'', na koju je otputovalo i izaslanstvo Grada Vinkovaca.

- Naše motorističko prijateljstvo utvrđeno je prošle godine na našem motosusretu u povodu Dana grada Vinkovaca kada je naš gost bilo izaslanstvo Grada Kenzingena, u kojem su neki članovi i motoristi. Pred nama je put dug gotovo 1300 kilometara i za nas je to veliki izazov - rekao je predsjednik Moto kluba "Vinkovci" Hrvoje Svirac.M.Kokaj

Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike