Crna kronika
PREKINUTO DJETINJSTVO GORANA VIŠNJIĆA (14) IZ ANTUNOVCA

Dječak na kojeg je naletio pijani vozač nakon šest dana kome preminuo u bolnici
Objavljeno 30. lipnja, 2015.
Nakon nesreće pijani vozač nije stao i pomogao dječacima

ANTUNOVAC - Goran Višnjić (14) preminuo je u požeškoj bolnici od teških ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila 21. lipnja na cesti između Antunovca i Trenkova.

Dječak je nakon nesreće prevezen u požešku bolnicu, gdje je nepunih sedam dana bio na aparatima za održavanje na životu. Dječak je preminuo u prijepodnevnim satima, kada mu je obitelj došla u posjet.

Podsjetimo, na Gorana i njegova 15-godišnjeg prijatelja Nebojšu automobilom je naletio 34-godišnji vozač iz Antunovca, koji je u trenutku nesreće imao 1,88 promila alkohola u krvi i vozio a da nikada nije položio vozački ispit. Nasilno je prekinuo jedno djetinjstvo, a nakon udara nije stao i pružio pomoć dječacima, nego se odvezao svojim putem.

Dječaci su se iz Trenkova na biciklima vraćali kući, a, kada su vidjeli da nailazi vozilo, sišli su s bicikala i maknuli se u stranu. Međutim, pijani ih je vozač svejedno obojicu pokosio i odbacio u kanal. Dok je Goran ostao ležati s teškim unutrašnjim ozljedama glave, teško ozlijeđeni Nebojša otpuzao je do prve kuće i potražio pomoć. Petnaestogodišnjaku su u nesreći ozlijeđene glava i noga, no nakon bolničkog liječenja pušten je kući te mora mirovati.

Obitelj preminulog dječaka molila se da Goranu bude bolje i da se probudi iz kome, nakon čega se nadala operaciji u bolnici u Slavonskom Brodu.

Na žalost, unatoč naporima liječnika, 14-godišnjak nije dobio borbu za život.

Antunovčanin koji ga je pregazio ispitan je u policiji, nakon čega je pušten na slobodu. On i dalje živi kao da se ništa nije dogodilo. Prema riječima sestre preminulog dječaka, izlazi s prijateljem iz čijeg automobila trešti glazba.

Sandra LACIĆ
DRUGI SIN POGINUO U NESREĆI

Velika bol i tuga obitelj Višnjić prati godinama. Goran je drugi sin iz te obitelji koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći. Prije 22 godine u Mihaljevcima je u prometnoj nesreći poginuo i njegov 6-godišnji brat Marko.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike