Autoglas

Održan DS Week
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

Proteklog vikenda kulminirala je proslava DS Weeka kojom se u Parizu slavila 60. godišnjica povijesti DS-a i lansiranje nove francuske automobilske marke na svjetskom tržištu. Izložba DS-a održana je u parku Jardin des Tuileries gdje su posjetitelji na gotovo 4000 m2 mogli uroniti u svijet DS i putovati kroz vrijeme: kroz prošlost, sadašnjost i budućnost. U nedjelju je 700 automobila DS prodefiliralo avenijom Champs-Élysées.

Rođen 1955. godine, DS je i danas jedna od ikona francuskog svijeta automobila 20. stoljeća. Svojim komercijalnim i sportskim uspjehom, ali i političkom karijerom, posebno kao službeni automobil generala De Gaullea, te kinematografskom karijerom, DS je obilježio život brojnih Francuza, te pronosio francusko znanje i umijeće diljem svijeta.

Uz to iznimno nasljeđe, marka DS, koja je nastala 1. lipnja 2014., ima cilj nastaviti duh legendarnog automobila i omogućiti ponovno podizanje francuske automobilske industrije na razinu visoke klase. Današnji modeli DS sjedinjuju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.(M.Bu.)

Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce