Autoglas
SKUP LJUBITELJA LEGENDE NA SJEVERNOM VELEBITU

Land Rover Adventure Day
Objavljeno 26. svibnja, 2015.

Na Sjevernom Velebitu održano je prvo okupljanje vozača Land Rover vozila u organizaciji Land Rover Hrvatska, a koji je okupio više od 70 ljubitelja ove marke vozila. Uzbudljiva avantura započela je u Krasnom, a druženje na strmim visoravnima krškog kraja uključivalo je i obilazak zaštićenih dijelova Velebitskog kraja – Zavižana, Velebitskog botaničkog vrta i Premužićeve staze. Dinamična ruta, jednim dijelom makadamska, a drugim asfaltirana ukrašena krajobrazima od kojih zastaje dah, završila je u Krasnom gdje je prva generacija sudionika Land Rover Adventure Daya predahnula uz ličke gastronomske delicije i prigodan program.

Adrenalinska avantura na četiri kotača, osim uživanja u netaknutoj prirodi i iznimnim vizurama na čistom zraku, bila je prilika svim ljubiteljima ove marke vozila da razmijene iskustva i podijele još jedno iskustvo više, iskustvo vožnje u jedinstvenim i luksuznim Land Rover SUV vozilima kroz veličanstven krški krajolik. Zahvaljujući svojoj robusnosti, iznimnoj kvaliteti i neprijepornim terenskim sposobnostima, Land Rover se i u praksi dokazao kao pouzdano i nezaustavljivo vozilo kojemu ni jedna prepreka nije strana.

Svi vozači - sudionici Land Rover Adventure Daya, nagrađeni su članstvom kluba vjernosti zahvaljujući kojem će ostvarivati posebne pogodnosti na originalne dijelove i dodatnu opremu za svoje limene ljubimce.M.Pavličević

Možda ste propustili...

POPULARAN GRADSKI AUTOMOBIL

Povoljnije do Toyote Axgo X

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku