Osijek
DJEČJI VRTIĆ LATICA: TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR

Najbolji nogomet igraju mališani iz Stribora!
Objavljeno 21. svibnja, 2015.

Vezani članci

DANI OTVORENIH VRATA DJEČJEG VRTIĆA “NEVIČICA”

Igre i kviz znanja za djecu i roditelje

Organiziranje turnira u malom nogometu za najstarije vrtićarce u Dječjem vrtiću Latica tradicija je duga 16 godina, a na jučerašnjem turniru nastupili su mali nogometaši iz šest vrtića.

Na travnatom terenu ispred ulaza u vrtić mali nogometaši susrete su igrali u vrućoj atmosferi, s pravim sucem, navijačima, čak i malim mažoretkinjama. Uz domaćine iz Latice, nastupili su mališani iz dječjih vrtića Jelenko, Jabuka, Stribor, Vedri dani te mališani iz Bizovca, iz Dječjeg vrtića Maslačak.

- Znalo je biti i više ekipa, danas ih je šest, a došli su nas podržati i nogometaši NK-a Osijek. Za najbolje smo pripremili nagrade, pehare za pobjednike i medalje za sve sudionike - rekla je Snježana Nećak, voditeljica DV Latica, koji je inače vrtić s naglaskom na zdrav i sportski život.

Tako se u Latici, uz pojačanu fizičku aktivnost polaznika, pripremaju i posebni zdravi obroci, s naglaskom na voće i povrće.

Mali nogometaš Filip Šarić, koji je nastupao za domaćina Laticu, rekao je kako je veliki zaljubljenik u nogomet, a najdraži mu je klub Barcelona, i to zbog Lea Messija, koji mu je omiljeni nogometaš.

- Nekako mi je dobar i Ronaldo, ali Messija više volim. Kod nas je najbolji Zvonimir, on najbolje igra nogomet, a danas će on biti golman - rekao je Filip, a na pitanje tko mu je najdraži golman, odmah je ispalio kako je to upravo njegov prijatelj Zvonimir.

Iako je to najmanje važno, na kraju turnira najboljima su se pokazali mali nogometaši iz Dječjeg vrtića Stribor, koji su u finalu bili bolji od Jelenka.

Ivan SEKOL
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike