Autoglas
PREMIJERA: NOVI FORD MUSTANG GT

Male promjene na prokušanom modelu
Objavljeno 19. svibnja, 2015.
Promjene su u usporedbi s prethodnim modelom relativno malene, ali uključuju nove pakete opreme i različite opcije kada je riječ o izgledu

Kompanija Ford otkrila je izgled svog novog modela Mustang. Model je potpuno redizajniran za 2015. godinu, pa su promjene sada relativno malene, ali uključuju nove pakete opreme i različite opcije kada je riječ o izgledu.

Mustang EcoBoost Premium može biti opremljen novim paketom Pony, koji uključuje amblem, bočne linije, kromirane lajsne i unikatne 19-inčne aluminijske naplatke. Kupci Mustanga GT mogu naručiti novi paket Black Accent, koji donosi crni stražnji spojler, crne ambleme i specijalne 19-inčne naplatke od legura. Ako to nije dovoljno, Mustang GT može biti opremljen i paketom California Special, koji uključuje bočne linije, kao i linije na poklopcu motora te stražnjem spojleru. Paket donosi i prednji spliter, redizajniranu prednju masku, šipku za učvršćivanje šasije i 19-inčne crne aluminijske naplatke. Unutrašnjost je presvučena kožom Ebony, a sjedišta materijalom Miko, korišten je crveni konac, a postavljeni su i aluminijski ukrasi na instrument-ploči.

Mustang GT kabriolet dobio je novi paket Performance, koji donosi veći hladnjak, šipku za učvršćivanje karoserije, sportski ovjes i izdržljivije opruge. Osim toga, tu je i diferencijal s ograničenim proklizavanjem, prednji spliter agresivnijeg izgleda, kao i 19-inčni crni aluminijski naplatci s ljetnim gumama visokih performansi. Promjene zaokružuje poboljšani sustav kontrole stabilnosti, poboljšani sustav upravljanja i pomoćni instrumenti.

Mustang GT dobio je i pokazivače smjera koji podsjećaju na Mustang iz 1967. godine. Novi model može biti opremljen i SYNC 3 infotainment sustavom, kao i crvenim krovom i crnim ili srebrenim linijama. M.Bugarić

Možda ste propustili...