Osijek
DANI OTVORENIH VRATA FAKULTETA ZA ODGOJNE I OBRAZOVNE ZNANOSTI

Predavanja, radionice, promocije, izložbe...
Objavljeno 28. travnja, 2015.

Nizom događanja u Osijeku i Slavonskom Brodu, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti obilježit će Dane otvorenih vrata, od 28. travnja do 8. svibnja. Program počinje danas, 28. travnja, u 10.30 sati okruglim stolom pod nazivom Tehnologijom lakše do dječjih prava, u svečanoj dvorani Fakulteta u Sveučilišnom kampusu. Slijedi predstavljanje knjige Kulturom nastave (p)o učeniku skupine autora u 11 sati, te knjige Izvan okvira Edite Slunjski u 12 sati.

U srijedu, 29. travnja, u 11 sati, u izložbenom prostoru fakulteta bit će otvorena izložba fotografija Seyfettina Dincturka, studenta iz Turske, dok će u Slavonskom Brodu, također 29. travnja, biti otvorena izložba pod nazivom Hlapić i Gita - siročad u Hrvatskoj potkraj 19. i početkom 20. stoljeća.

Nastavak Dana otvorenih vrata slijedi nakon prvosvibanjskih praznika, kada će se održati brojna zanimljiva predavanja, radionice, predstavljanja knjiga i aktivnosti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

Izdvajamo predavanje Kako napisati rad za Web of Science (predavanje Marine Dabić, 4. svibnja, u 10 sati), predavanje dr. med. Branke Kandić-Splavski pod nazivom Bajkoterapija (6. svibnja, u 8 sati), radionicu Igre našeg djetinjstva (6. svibnja, ispred Kožare u Donjem gradu).

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti posjetit će u sljedeća dva tjedna brojni gosti, između ostalih djeca iz osječkih dječjih vrtića, učenici OŠ “Mladost”. Uz to, bit će organizirana glazbena radionica sintisajzera, predstavljen zbornik Položaj Roma u odgoju i obrazovanju, slikovnica Priča o Benu i knjige Interkulturalizam u nastavi. Na kraju će biti predstavljen Volonetrski klub FOOZ-a te održana radionica Waldorfske pedagogije. V. Latinović

Možda ste propustili...

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike