Sport
BIJELO-PLAVI VEĆ 270 MINUTA BEZ POGOTKA

Šušak: U stanci moramo
poraditi na realizaciji
Objavljeno 21. ožujka, 2015.

Vezani članci

U GRADSKOM VRTU BEZ POBJEDNIKA

Osijek i Rijeka u skromnoj predstavi završili susret bez pogodaka

Oba su trenera, osječki Ivo Šušak i riječki Matjaž Kek, na kraju izgledala zadovoljna konačnim ishodom, jer je svakoj momčadi pripalo jedno poluvrijeme, a ni jedna od njih nije materijalizirala svoja razdoblja bolje igre. Trener Osijeka Ivo Šušak priznao je kako se pribojavao okršaja s jakom Rijekom.

- Riječani su najkompaktnija momčad HNL-a i teško je igrati protiv nje. Mi smo prije svega gledali kako zatvoriti prilaze svojim vratima i mislim da smo dobro parirali veći dio utakmice. Očekivali smo da nam se pruži poneka poluprilika ili prilika, ali do nje nismo uspjeli doći. Zadovoljan sam borbenošću i angažmanom naše momčadi i na tome joj čestitam. Smatram kako možemo biti zadovoljni ovim bodom.

Osijek treću uzastopnu utakmicu nije postigao pogodak. Šušak je to komentirao na sljedeći način:

- Rijeka je čvrsta i organizirana i nije im lako stvoriti čiste prilike. Jasno, tijekom stanke ćemo svakako poraditi na tom problemu realizacije, ali to nam nije jedina briga s obzirom na to da u sljedećem susretu ne možemo računati na Jamaka, koji je zaradio treći žuti karton. Zato ćemo morati potražiti rješenje i u organizaciji igre, jer se oko Jamaka vrti jako puno stvari na tom planu - rekao je Ivo Šušak, trener Osijeka.

Matjaž Kek također nije bio nezadovoljan, iako je njegova momčad u drugom dijelu mogla uzeti i cijeli plijen.

- Očekivali smo tvrdu i tešku utakmicu jer u Osijeku je uvijek teško igrati. Tek smo u drugom poluvremenu zaigrali na željeni način, ali nismo realizirali prilike koje smo napravili, a imali smo i malo nesreće, kada je Bradarić pogodio vratnicu. Osijeku čestitam na korektnoj igri i želim mu puno sreće u sljedećim susretima.

Rijeka na gostovanjima također ima problema s realizacijom?

- To sam i očekivao uoči proljetnog dijela sezone. Otišli su nam važni igrači, koji su bili realizatori, a ovi koji su tu još se nisu do kraja priviknuli na našu igru, a nisu ni tjelesno na potrebnoj razini. No i Osijek je zaslužan što nismo postigli pogodak, jer je bio čvrst i organiziran - zaključio je Kek.D.Keler

Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek izborio završni turnir, ali i NBC pokal

U FINALNOJ UTAKMICI EP-A SVLADALI DOMAĆINA NJEMAČKU

Hrvatski gluhi rukometaši prvaci Europe

BJELIN SPAČVA VINKOVCI DOČEKUJE VARAŽDIN 1930

Pobjeda bi mogla donijeti Europu u Vinkovce

Najčitanije iz rubrike