Osijek
PRONI CENTAR/REGIONALNI INFO CENTAR ZA MLADE OSIJEK ORGANIZIRA MALU ŠKOLU ŽIVOTNIH VJEŠTINA

Cilj radionica bezbolni ulazak mladih u svijet odraslih
Objavljeno 28. veljače, 2015.

PRONI Centar/Regionalni info centar za mlade Osijek poziva mlade na Malu školu životnih vještina koja će se održati kroz četiri poludnevne radionice, od kojih su tri radionice namijenjene učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima, a četvrta dodatno i roditeljima. Prva radionica na rasporedu je u četvrtak (5. ožujka) od 9.30 do 13.30 sati, a ostale radionice održat će se svakog sljedećeg četvrtka (12., 19. i 26. ožujka) u isto vrijeme. Teme radionice su: procjena osobnih potencijala, komunikacijske vještine, samopouzdanje i pozitivna slika o sebi, menadžment kućnog proračuna te rješavanje problemskih situacija.

- Cilj je radionica pomoći mladima u razmišljanju i razvoju sebe kao samostalne osobe, o prednostima i nedostacima prelaska iz svijeta bezbrižnosti i ovisnosti od roditelja, u svijet odgovornosti. Također, cilj je osvijestiti roditelje o njihovoj ulozi u procesu prelaska njihove djece u svijet odraslih - kažu organizatori.

Mladi i roditelji koji žele razvijati svoje životne vještine mogu se prijaviti na radionice preko e-maila na icm@proni.hr, preko Facebook profila PRONI centra ili pozivom na 283-056. Broj sudionika je ograničen, stoga je potrebno prijaviti se što prije kako biste si osigurali mjesto. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, godište, organizaciju (škola, fakultet, posao i dr.) te kontakt-telefon.

Inače, ovo je jedna od aktivnosti projekta “Regionalni info-centar za mlade Osijek” koji provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u partnerstvu s Gradom Osijekom. Suradnici na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje/CISOK Osijek te Brodsko-posavska i Vukovarsko-srijemska županija. Projekt je financijski podržan od Ministarstva socijalne politike i mladih. I. Sekol

Možda ste propustili...

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

Najčitanije iz rubrike