Osijek
AKCIJA LIONSA NCLC KUNA

Uljepšavali žene i igrali se s djecom u Sigurnoj kući
Objavljeno 28. veljače, 2015.

Troje osječkih frizera: Tibor Vidaković i Matea Zidarić (Studio Sofija), te Marina Guskić-Petovar (tvrtka Frizer d.o.o), na poziv Lionsa iz NCLC Kuna, uljepšali su nedjeljno poslijepodne štićenicama Sigurne kuće i njihovim mališanima smještenim u toj ustanovi.

Trosatno ugodno druženje na kojem su, uz frizere, bili socijalna radnica Josipa Božić, Sanja Živković i Darko Ćorković (policijski službenici Odjela prevencije PU Osječko-baranjske) i članovi Lions kluba Kuna, proteklo je u igranju društvenih igara i modeliranju plastelinom s najmlađim korisnicima smještenim u Sigurnoj kući.

Za to vrijeme njihove majke sjele su na frizerske stolice, gdje su im gosti frizeri besplatno popravili frizure. To je ove žene posebno razveselilo, kao i dodatno uljepšavanje za koje se pobrinula kozmetičarka Anamarija Horvat-Čabaj, vlasnica kozmetičkog salona Estera, koja se također odazvala ovoj hvalevrijednoj akciji osječkih Lionsa iz kluba Kuna. Jer, pomažući potrebitima, članovi Lionsa i na ovaj način promoviraju osnovni cilj svog okupljanja i djelovanja. (V.L.)

Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

ECO CITY WASTE FEST

U Osijeku prvi Festival otpada

OPREMANJE ŠKOLSKIH KNJIŽNICA

Pomozite osječkoj OŠ Svete Ane

Najčitanije iz rubrike