Regija
ŠIRLI COMMERCE D.O.O. GUNJA

Gunjanci vodeći u
isporuci namještaja
Objavljeno 29. siječnja, 2015.

GUNJA - Širli Commerce d.o.o. Gunja obiteljska je tvrtka koja kontinuirano posluje već 20 godina, i koja unatoč krizi i svim poteškoćama ide naprijed. Rukovodeće mjesto od svoga je oca preuzeo 28-godišnji Jusuf Džomba, koji je nastavio uspješno voditi Širli Commerce i prebroditi najteže dane nakon što je Gunju u svibnju 2014. poharala nezapamćena katastrofalna poplava. Posljednjih godina tvrtka se počela aktivno baviti distribucijom namještaja na području Hrvatske i prerasla je u jednu od vodećih tvrtki koja se bavi tom djelatnošću.

- Još uvijek se trudimo maksimalno izvući od domaćih proizvođača namještaja i pomoći im u plasmanu njihovih proizvoda. Imamo dobro razvijenu logistiku, što je u ovom poslu vrlo važno, posjedujemo dobra skladišta i pogodujemo našim manjim proizvođačima koji to nemaju riješeno na najbolji način. Maksimalno izlazimo u susret i našim klijentima, odnosno kupcima koji do tih proizvoda sada mogu doći puno lakše i brže - kaže Džomba.

Širli Commerce zapošljava sedam djelatnika, skladištare, vozače i komercijaliste, što, pojašnjava vlasnik, i nije velik broj jer se tvrtka isključivo bavi trgovinom, a ne proizvođačkom djelatnošću. Zahvaljujući tradiciji i dugogodišnjem iskustvu i u ovim turbulentnim vremenima, unatoč sve žešćoj konkurenciji, ova gunjanska tvrtka uspijeva opstati i izboriti se za svoje mjesto na sve zahtjevnijem tržištu. Poslovna suradnja, simbioza, kako ju je nazvao Džomba, s lokalnim proizvođačem namještaja Malagić iz Gunje, koji je također pretrpio velike štete u poplavi, ali je uspio ponovno stati na noge, pokazala se vrlo uspješnom i znatno je unaprijedila način isporuke namještaja kupcima.

- Primjerice kupac iz Splita koji je kupio sjedeću garnituru više ne mora čekati da se nakupi veći broj narudžbi iz tog dijela Hrvatske, kako bi dobio svoj namještaj, jer ga sada mi isporučujemo odmah, u roku dva-tri dana. Isporuka više ne ovisi o količini namještaja, kao ranije jer se nije isplatilo zbog jedne garniture ići u Dalmaciju, i mi smo možda i jedini u Hrvatskoj koji kupcima nudimo takvu uslugu - kaže Džomba.

- U zajedničkom izložbenom salonu u Gunji, koji je također bio poplavljen i koji smo ponovno uredili, svojim smo kupcima pripremili daleko najbolju ponudu namještaja u Slavoniji, bar što se tiče tapaciranog namještaja - ističe. Osim svih vrsta sjedećih garnitura, tu su i kuhinje, regali, ormari, stolovi, stolice…

- Mi smo mala tvrtka koja je vrlo mobilna, uvijek smo u nekom događaju, imamo široku paletu djelatnosti i prilagođavamo se svakakvim uvjetima, pa čak i ovoj poplavi koja nas je pogodila. Uvjeren sam da dokle god imamo ovako mladu i uigranu ekipu, nemamo se čega bojati. Vremena nisu za velike zarade. Mi već dva desetljeća poslujemo bez većih poteškoća i polako, ali sigurno idemo naprijed - kaže Jusuf Džomba.M.Lešić Omerović

U SUBOTU KUĆNI SAJAM I POPUSTI

Sutra (subota, 31. siječnja) u izložbenom salonu u Gunji organiziramo kućni sajam gdje predstavljamo nove modele svojim veleprodajnim poslovnim partnerima, a istovremeno rasprodajemo i stare modele kupcima u maloprodaji. Između 13 i 17 sati kupce očekuju posebne cijene. Želimo maksimalno izići u susret našim sumještanima i stanovnicima okolnih naselja i pomoći im da po minimalnim cijenama opreme svoje domove. I svim našim zahvaliti svim našim kupcima na ukazanom povjerenju - ističe Džomba. Tako će se garniture - trosjed, dvosjed i fotelja ili kutne koje koštaju 6-7 tisuća kuna prodavati za 2500 i 2000 kuna, ležaji od dvije tisuće za 600-700 kuna i slično. „Dođite i družite se s nama. Nikad i nigdje nećete moći kupiti namještaj po nižoj cijeni, to vam jamčim”, poziva Džomba.

Možda ste propustili...

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

UGODAN POSJET STUDENCU U LADIMIREVCIMA

Kada skoknu do svoje trgovine, ni kuću ne zaključavaju!

Najčitanije iz rubrike